Openingstijden
Wo. t/m Vr.
Za.
Zondag
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
12.00 - 16.00 uur
T. 0314 38 33 02
tegelsvantoen.nu

Portugese Tegels

De handgemaakte Portugese tegels bestaan uit een laag marmerpoeder van gemiddeld 3mm. en is voorzien van kleurpigmenten en cement. Portugese tegels worden daarom ook wel cementtegels genoemd. Ook de Marokkaanse tegels en de antieke tegels worden op deze manier gemaakt. Er is wel een belangrijk verschil tussen de Portugese tegels en de Marokkaanse tegels.

 

De Portugese vloertegels zijn harder en voelen gladder aan. Dit komt omdat het toegepaste marmerpoeder wat iets fijner is. Een ander belangrijk verschil is dat de Portugese tegel onder hogere druk geperst wordt. Hierdoor zijn ze sterker en meer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Portugese tegels worden vaak voorzien van verschillende motieven. Door verschillende mallen en pigmenten te gebruiken worden de mooiste patronen gemaakt. Ryan’s biedt u daarom vele soorten Portugese tegels en natuurlijk wandtegels en vloertegels die daar bij passen.

 

Bent u op zoek naar Portugese tegels? Vraag dan bij Ryan’s een offerte aan. Wij maken graag een scherpe aanbieding voor u.

 

Dus ben je op zoek naar; Portugese Tegels, Marokkaanse Tegels, Spaanse Tegels, Franse Tegels en natuurlijk de Hollandse (of Nederlandse) tegels dan weet je nu waar je moet zijn.

 

Klik op Cementtegels voor veel meer Portugese tegels.