Openingstijden
Wo. t/m Vr.
Za.
Zondag
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
12.00 - 16.00 uur
T. 0314 38 33 02
tegelsvantoen.nu

Marokkaanse Tegels

Voor Marokkaanse tegels kunt u natuurlijk ook bij Ryan’s terecht. Dat betekent voor de Marokkaanse patronen. De in Marokko gemaakte cementtegels hebben wij niet in ons assortiment.

 

De Marokkaanse tegels zijn namelijk minder hard en voelen minder glad aan als de Portugese cementtegels. Dit komt omdat het toegepaste marmerpoeder wat iets minder fijn is. Een ander belangrijk verschil is dat de Marokkaanse tegels onder lagere druk geperst worden als de Portugese cementtegels. Daardoor zijn ze minder sterk en dus ook minder geschikt in combinatie met vloerverwarming.

 

Marokkaanse patroontegels zijn er in vele varianten. Een zo’n variant is dus de cementtegel. De Marokaanse cementtegel is opgebouwd uit een cement onderlaag met daarboven een laag marmerpoeder. Dit kunt u vergelijken met een fijne kalk. Door kleurpigment aan het marmerpoeder toe te voegen krijg je de mooie kleuren zoals je die op vele Marokkaanse tegels aantreft.

 

Bent u op zoek naar Marokkaanse patronen ? Vraag dan bij Ryan’s een offerte aan. Wij maken graag een scherpe aanbieding voor u.

 

Dus ben je op zoek naar; Portugese Tegels, Marokkaanse Tegels, Spaanse Tegels, Franse Tegels en natuurlijk de Hollandse (of Nederlandse) tegels dan weet je nu waar je moet zijn.

 

Klik op Cementtegels voor veel meer Marokkaanse tegels