Openingstijden
Wo. t/m Vr.
Za.
Zondag
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
12.00 - 16.00 uur
T. 0314 38 33 02
tegelsvantoen.nu

Oude Tegels

Echte oude tegels zijn meestal moeilijk te vinden in een kwaliteit of in de aantallen die je nodig hebt. Daarom biedt Ryan’s cementtegels aan zoals die vroeger ook werden gemaakt en aangeboden. Dus de oude patronen maar dan nieuw gemaakt. Uiteraard hebben we in de afgelopen jaren onze kennis uitgebouwd als het gaat om authentieke patroon cementtegels. Wij bieden u de mogelijkheid uw eigen oude cementtegel na te maken.

 

Wij bieden u dus geen oude of antieke cementtegel aan maar kunnen het wel perfect voor u reproduceren. Oude tegels hebben namelijk twee nadelen. Vaak is er niet genoeg om uw ruimte te betegelen en het verschil in dikte maakt het vrij vaak erg lastig om ze toe te passen.

 

Stuurt u ons een mailtje met uw specifieke tegelwensen en wij reageren spoedig met een bevredigend (daar doen we ons uiterste best voor) antwoord. Wilt u graag uw oude wandtegels en/of vloertegels reproduceren dat weet je nu waar je moet zijn. Inderdaad, bij Ryan’s in Laag-Keppel.

 

Dus ben je op zoek naar; Portugese Tegels, Marokkaanse Tegels, Spaanse Tegels, Franse Tegels en natuurlijk de Hollandse (of Nederlandse) tegels dan weet je nu waar je moet zijn.

 

Klik op Cementtegels voor veel meer Oude tegels