Openingstijden
Wo. t/m Vr.
Za.
Zondag
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
12.00 - 16.00 uur
T. 0314 38 33 02
tegelsvantoen.nu

Pure meubel- en deurbeslag

 

"Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail!”

 

Uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak staan bij Dauby voorop! Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke materialen en legeringen zoals: Brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium – metaal en gietijzer, kortom materialen die de tijd trotseren.

Ze worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Details maken het verschil. Zeker uw huis krijgt een unieke toets met authentiek meubel- en deurbeslag van Dauby.

 

Dauby is een exclusieve fabrikant van deur-, raam- en meubelbeslag. Het tijdloze Pure beslag wordt nog echt gegoten in zand en met de hand afgewerkt. Dat geeft Pure beslag een warme uitstraling die uw woning nieuw leven inblaast. Of u nu op zoek bent naar deurkrukken, schuifdeurgrepen of hefschuifgrepen, de Pure collectie heeft het allemaal. Maar ontdekt u dat vooral zelf in de Pure en de Pure plus catalogus!

 

 

 

Pure Plus badkamer- en keukenaccessoires

 

Het inrichten van zijn woning houdt de Belg goed bezig, of het nu om een nieuwbouw gaat of om een bestaande woning. Daaraan kunnen wij als Nederlanders een voorbeeld nemen. Daar hoort uiteraard het oog voor detail bij, zeker als het gaat om belangrijke plekken in het huis zoals de keuken en de badkamer.

 

 

Naast het deur- ,raam- en meubelbeslag van Dauby, kan men nu ook een handdoekring, een wc-rol houder, kapstokken, gordijnhouders en nog zoveel meer van Dauby aanschaffen.  Al deze accessoires zijn tevens vervaardigd op dezelfde ambachtelijke wijze en in dezelfde materialen, waardoor een echte samenhang kan worden gecreëerd in de keuken en/of de badkamer.