Continental Bathrooms

 

Continental badkamer

Vanaf 2015 hebben we een zeer welkome aanvulling op ons sanitair assortiment: het mooie merk Continental Bathrooms. Het is de betaalbare variant van Windsor Bathrooms, zou je kunnen zeggen. Vanzelfsprekend is de collectie en afwerking ook iets minder uitgebreid. Als je bijvoorbeeld het wastafelmeubel vergelijkt tussen beide aanbieders, zie je dat hij iets minder uitgebreid is bij Continental. Maar je kiest wel voor fraai, kwalitatief netjes en betaalbaar tegelijk. Inderdaad, wat wil je nog meer? Dit merk maakt typisch Engelse badkamers voor iedereen toegankelijk door authentieke kranen en accessoires te gebruiken voor een goede prijs.

 

Verwacht hoogstaande kwaliteit

Landelijke badkamers hebben vaak een regendouche, mooie wastafelkranen, spiegels en sanitair. Het zijn allemaal dingen die Continental ook biedt. Precies de hoogstaande kwaliteit die je verwacht van je nieuwe badkamer. Dat is de reden dat we bij Ryan's dit merk hebben opgenomen in ons assortiment. Omdat we het kunnen waarderen dat een fabrikant de moeite doet om voor zijn klant dat stapje extra te zetten in design en prijs. Net zoals jij dat waardeert. Je bent immers altijd op zoek naar een goede prijs/kwaliteitverhouding. Voor alles wat je koopt, maar ook zeker voor je badkamer. Daar helpen Ryan's en Continental je mee. Zonder dat je de hoofdprijs betaalt kies je een kant en klare badkamerinrichting van topkwaliteit, die ook nog eens jaren meegaat.

 

Ervaar het zelf in onze showroom

Landelijk kan dus ook gewoon heel mooi en betaalbaar zijn. Ben je al benieuwd geworden naar het assortiment van Continental? Dan ben je van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Laag-Keppel. Daar kun je op je gemak langs alle voorbeelden lopen om te bepalen wat bij je past. Onze experts staan voor je klaar om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt ook hieronder de brochure van Continental downloaden om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden. We zien je graag snel in onze showroom voor een inspirerende kennismaking!