Openingstijden
Wo. t/m Vr.
Za.
Zondag
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.00 uur
12.00 - 16.00 uur
T. 0314 38 33 02
tegelsvantoen.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Witjes

Een witje kent meerdere betekenissen, wist je dat? Het betekent o.a. een pauzes in de tekst maar het is ook een dubbeltje en een borreltje maar ik bedoel er natuurlijk een origineel in Nederland ambachtelijk gemaakt 13x13cm. (6mm dik) wandtegeltje mee in verschillende wittinten.

 

Een witje is een spa-rood geworden

Daar komt nog bij dat een Witje meer en meer het Spaatje Rood geworden is …… Want wees eerlijk, als jij vraagt om een spaatje rood wil je graag een bruiswatertje, toch?

 

Dat maakt het daarom ook best lastig te bepalen wat jij met een witje bedoelt. Een handvorm of een look a like handvorm ergens tussen de 10x10cm. en de 13x13cm. in een tof kleurtje is voor velen al een witje. En dat is ook logisch. Vaktaal is niet belangrijk. Het enige wat telt is wat jij wenst en wat jou portemonnee toestaat c.q. jij ervoor over hebt, wat het je waard is.

 

Zou je toch willen gaan voor het echte Hollandsche witje dan kies je in ieder geval voor karakter en authenticiteit. En het past altijd! Of je nu een leuk tegeltje zoekt voor je jaren ’30 toilet, voor achter je design keuken of in je minimalistische badkamer waar je een betonnen vloertje wilt laten storten….Een witje past altijd en het heeft een toffe uitstraling. Je zou zelfs kunnen werken met een fraai decor.

 

Witjes blijken er dan dus in duizenden soorten en maten te zijn. Zoveel, dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch zijn er altijd tegels die eruit springen. Maar hoe vind u die specifieke tegeltjes?

 

Door naar een specialist te gaan. Tja, dat klinkt misschien stoffig maar daar weten ze wel wat jij vraagt en waarom daar een bepaalde prijs aanhangt. Zodat jij weet wat je echt krijgt. Wil jij je tegels kopen bij een expert, een echte vakman? Wil je een leuke en vriendelijke samenwerking? Wil je ontzorgt worden? Geen twijfels hebben over levering en transport. Geassisteerd worden naar de beste tegelzetter voor jullie klus? Wil je sparren met iemand die het gewoon heel leuk vindt samen met jou een zo mooi mogelijk eindresultaat te maken?

 

Je bent van harte welkom bij Ryan’s in Laag-Keppel.