al ruim 25 jaar
€ 0

Porselein, wit

Porselein, wit

100978 Licht, Tuimelknop lichtgevend porselein

100978 Licht, Tuimelknop lichtgevend porselein
  • 100978 Licht, Tuimelknop lichtgevend porselein
  • 100978 Licht, Tuimelknop lichtgevend porselein
Technische informatie
- 10 A, AC 250 V
- Centraal inzetstuk van porselein en wip van duroplast
- Symbool: licht
- Ø 7,0 cm
- Beschermingsklasse: IP20


Vroeger werden lichtschakelaars die in het donker te vinden waren, ontworpen met een ingebouwde gloed lamp. Wij bieden een alternatief dat onafhankelijk is van de stroomvoorziening. Dit kan met behulp van lichtgevende pigmenten die vrij zijn van radioactieve stoffen, lood-, cadmium- en chroompigmenten. De pigmenten die in onze componenten zijn geïntegreerd, worden bij blootstelling aan licht opgeladen met energie en gloeien in het donker. Dit puur fysieke proces zorgt voor een langdurig gebruik zonder enige tekenen van slijtage.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Let op:

Het binnenwerk van de wandcontactdoos is niet van porselein. Het is gemaakt van wit bakeliet. Wit bakeliet wordt ook wel dupoplast genoemd. Porselein is te kwetsbaar in het gebruik. 

 

Let op:

Deze drukknopschakelaar functioneert niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van een separate aansturing vanuit de meterkast. 

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 54,00