€ 0
Aanbiedingen

Onze aanbiedingen

Als je een goede actie of aanbieding zoekt, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. De producten uit onze sale vind je namelijk hieronder. Zit er iets voor je tussen? Dan kun je het vaak meteen al bestellen. Of kom eerst eens langs in onze showroom in Laag-Keppel als je liever inspiratie opdoet of een persoonlijk gesprek met onze ervaren experts wilt. Deze oagina wordt regelmatig ververst met nieuwe aanbiedingen. Dus staat er op dit moment even niets tussen voor je? Kom dan op een ander moment terug om te profiteren van zeer scherpe deals.

 

Royal Botania Wastafelmeubel I

Dit Royal Botania wastafelmeubel komt uit de serie B.A.T.H. en draagt de naam Winston. Het wastafelmeubel is gemaakt van het mooiste teak en het blad is van 30mm. graniet.  Het formaat van dit meubel is 94x65cm. De aanbieding gaat enkel in combinatie met de getoonde Perrin & Rowe kraan en geldt voor dit showroommodel. Cash en carry!

van € 3.099,-
voor € 1.499,-

Vipp voordeel

Ryan's ruimt haar Vipp showroommodellen op. Wat wil je nog meer? Profiteer van ten minste 20% korting op het showroommodel. Cash en carry!

voor € 20% lagere prijzen