€ 0
Burnies Houtkachel

houtkachel

logo burnies

Met een Burnies houtkachel maak je het gehele jaar door gebruik maken van je eigen veranda en je (dak)terras, dus ook in je wintertuin. En zeg nou zelf: dat wil jij toch ook? Daarvoor ben je immers zo druk geweest, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die je voor jezelf, je gezin en je bezoek gecreëerd hebt. Een (handgemaakte) Burnies terraskachel biedt die mogelijkheid. En dan ook nog eens met een typische Ryan’s uitstraling. Dus tijdloos, sfeervol, gezellig, kwalitatief top en betaalbaar.

 

Praktische terraskachel

De Burnies tuinhaard is een praktische terraskachel. Deze terraskachel is voorzien van een deur + ruit en heeft het "schoonbrandprincipe" (het ruitje blijft schoon tijdens het branden, wat uniek is voor een terraskachel). Geef het beestje maar een naam: sfeerhaard, buitenhaard, sfeerkachel of buitenkachel: het komt allemaal op hetzelfde neer. Gezelligheid, warmte en knusheid zijn de kernwoorden die perfect passen bij een dergelijke toevoeging aan je tuin of terras. Als je alleen al naar de afbeeldingen op deze pagina kijkt, dan krijg je al zin om lange avonden buiten te zitten bij de warmte van zo'n heerlijke kachel. Nou, dat kan natuurlijk! Je kunt erop rekenen dat deze houtkachel schoon, zuinig en volledig brandt. Hij doet je stokershart sneller kloppen. Zie het filmpje!

 

Welke houtkachel kies jij?

Je wilt natuurlijk kwaliteit voor een goede prijs. Dat komt goed uit, want dat is precies waar Ryan's én Burnies voor staan. Wij helpen je graag aan de ideale kachel voor jouw situatie. Daarbij kijken we niet alleen naar jouw smaak, maar ook naar de plek waar je hem wilt gebruiken. Zo komen we vanzelf tot een ideaal exemplaar. 

 

     

 

Tip: je betaalt geen transportkosten als je online je nieuwe Burny bestelt bij Ryan's.  Bestel 'm dus vandaag nog via de Ryan's webshop !

 

1

2

 

 

3

 

4

       

5

6

 

 

 

7

 

8

In de tuin

Op het dakterras

 

Onder de veranda

 

Onder het prieel