al ruim 25 jaar
€ 0
IMG_138 Gietijzeren radiator Gietijzeren radiator

Gietijzeren Radiatoren

Gietijzeren Radiatoren

gietijzeren radiatoren

Gietijzeren radiatoren

Gietijzeren radiatoren stralen een zachte en regelmatige warmte uit. Ze kraken of trillen niet tijdens het opwarming- en afkoelingsproces, wat voor extra wooncomfort zorgt. Gietijzer heeft bovendien een zeer hoge warmteafgifte op lage temperaturen. Hoewel een gietijzeren radiator al vanaf begin 1900 gemaakt worden voldoen ze tot op de dag van vandaag aan de strengste normen.

 

Met de gietijzeren radiatoren van Ryan's haal je niet alleen de beste kwaliteit radiator in huis maar ook een authentiek stuk interieur. Een echt pronkstuk waar je ook van kunt genieten zonder dat er warmte vanaf komt. Het oog wil immers ook wat, nietwaar?

 

Contact opnemen

 

Kies tussen antieke gietijzeren radiatoren en reproducties

Bij Ryan's - wonen, baden & koken kun je kiezen tussen antieke gietijzeren radiatoren en reproducties. We hebben maar liefst 7 authentieke antieke modellen. Onze nieuwe gietijzeren radiatoren zijn heel fraaie reproducties van de meest populaire modellen uit de 19e en de 20e eeuw. Er is dus altijd iets te vinden wat helemaal past bij jouw smaak.

 

Dit robuuste type radiator is heel goed toepasbaar in een klassieke en een meer eigentijdse woning. We hebben de reproducties van onze radiatoren in zowel 2-koloms als 3-kolomsuitvoeringen in drie hoogtes. De verwarmingen zijn beschikbaar in alle RAL kleuren. Het aantal leden (de segmenten waar de radiator uit bestaat) wordt bepaald door de gevraagde hoeveelheid watt voor de toegepaste ruimte. Hoe groter de ruimte, des te meer vermogen heeft de radiator nodig.

 

Radiatorinspiratie in onze showroom

Wil je meer weten over onze gietijzeren radiatoren? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Laag-Keppel (Gelderland). Hier kun je precies zien wat we allemaal te bieden hebben op het gebied van gietijzeren radiatoren. Ook als je andere artikelen zoekt voor je woon- of badkamer hebben we meer dan genoeg aanbod voor je. We bieden je graag de inspiratie waar je naar op zoek bent!