al ruim 25 jaar
€ 0
CC-10

Schakelmateriaal 1930

Schakelmateriaal 1930

Schakelmateriaal 1930 bij Ryan's

schakelaar

Schakelmateriaal 1930 als detail

Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail

Een wandcontactdoos, schakelaar of ander schakelmateriaal maakt veel verschil. Zeker als je een huis hebt in jaren 30-stijl en hier ook je inrichting op wilt aanpassen. Wij helpen je daar graag bij. De schakelaars in onze collectie zijn van porselein of bakeliet, zodat je precies dezelfde uitstraling hebt als vroeger.

 

Uitstapje naar de kindertijd

 

“Veel mensen zijn vandaag op zoek naar spullen waarmee ze de sfeer van vroeger in hun interieur kunnen oproepen. Dat verklaart het succes van oude, doorleefde materialen. Wanneer mensen door onze showroom lopen, is het voor hen vaak alsof ze even een uitstapje maken naar hun kindertijd”, legt Ryanne uit. Het schakelmateriaal 1930 van Ryan's is daar een uitstekend voorbeeld van. "Ik krijg vaak te horen dat ze die schakelaars nog kennen uit de periode dat ze bij hun grootouders op bezoek waren."

 

Welke schakelaar heb je nodig? Dit zijn de mogelijkheden:

 

1. Als je op 2 plaatsen 1 lamp wilt bedienen, moet je 2 wisselschakelaars bestellen.
2. Als je op 3 plaatsen 1 lamp wilt bedienen, moet je 2 wisselschakelaars en 1 kruis schakelaar bestellen.
3. Als je op 1 plaats 1 lamp wilt bedienen, moet je een wisselschakelaar bestellen (die je enkelpolig aansluit).
4. Als je 2 lampgroepen met 1 schakelaar wilt bedienen, moet je een serieschakelaar bestellen (1 x draaien = 1 x lampgroep aan. 2 x draaien = de 2e lampgroep aan. Draai je drie keer, dan gaat de 1ste lampgroep weer uit en draai je 4 keer is ook de tweede lampgroep weer uit).

 

Lekker simpel uitgelegd, toch? Daar houden wij wel van bij Ryan's. In begrijpelijk Nederlands komt het hierop neer. Als je nog vragen hebt over het schakelmateriaal of schakelmateriaal 1930 of je wilt advies, dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Kom naar onze showroom in Laag-Keppel en doe inspiratie op!

 

Contact opnemen