25 jaar
€ 0

Digitaal Showroombezoek Ryan's

Digitaal showroombezoek, een andere mindset.

 

De showroom van Ryan's bezoeken vanauit je luie stoel of vanaf je bureau? Met persoonlijk aanvulling en assistentie van een specialist? Dat kan toch niet? Jawel, het kan wel en mogelijk vind je het nog leuk ook. Het vraagt een andere mindset zoals bijna alles verandert om ons heen momenteel. We maken een soort cross-over tussen een echte winkel en een digitale webshop. Het nieuwe winkelen in de nieuwe samenleving krijgt handjes en voetjes.

 

Je merkte het misschien zelf ook al; in deze coronatijden worden we met z’n allen heel inventief om ondanks de blijf-thuis-maatregelen alsnog dicht(er) bij elkaar te kunnen komen.

 

We proosten op het weekend tijdens een e-peritief, artiesten geven Instagram-concerten en musea laten je digitaal door hun zalen wandelen. Aan dat lijstje voegen wij vanaf nu ook de mogelijkheid van een digitaal Ryan’s showroombezoek toe.

 

Ik wil graag een digitaal showroombezoek plannen.

 

We zijn ons ervan bewust dat jij ’t liefst zo veel mogelijk thuis wilt blijven. Dat de behoefte onze showroom te bezoeken daarom misschien tijdelijk even on-hold is gezet, logisch. Maar met een digitaal bezoek aan onze showroom hopen we dat jij je verbouwing alsnog kan voortzetten.

 

Hoe gaat dat nu praktisch in zijn werk?

 

Een eerste gesprek doen we telefonisch of via mail. Zo kunnen we elkaar en de sfeer een beetje leren kennen en krijgen wij een beeld bij jouw of jullie zoektocht. Over en weer enkele afbeeldingen toesturen om te verifiëren of we elkaar begrijpen lijkt me ook handig.

 

Daarna nemen wij je via Facetime of WhatsApp-video mee door onze showroom. Op die manier krijg je inzicht in de mogelijkheden en kan ik je daar waar nodig details laten zien. Kunnen we samen combinaties maken. Aangezien elke tegel en iedere natuursteen zijn eigen kleurnuances heeft, is het goed dat je dat ‘met eigen ogen’ ziet.

 

Met deze aanvullende nieuwe aanpak geven we gehoor aan de oproep om een prettige 1.5 meter samenleving te bouwen en het stimuleert ons om creatieve digitale oplossingen te zoeken en natuurlijk ook om onze Nederlandse economie draaiende te houden tijdens deze bijzondere periode.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een digitale afspraak – we staan graag voor je klaar.

 

Ik wil graag een digitaal showroombezoek plannen.