€ 0
Antieke radiator

Antieke radiator

Je hebt radiatoren en hele fraaie radiatoren. In het segment buitengewoon fraai en zeer functioneel past zeker de antieke radiator, die als geen ander een perfecte werking combineert met uitstraling. Weleens aan een antieke radiator gedacht? Zo niet, dan wordt dat de hoogste tijd. Met een antieke radiator haal je niet alleen de beste kwaliteit in huis, je haalt ook een stukje authenticiteit binnen. Nog steeds voldoen de oude gietijzeren radiatoren aan de strengste normen, en dat terwijl ze dateren van 1900. Een knap staaltje vakmanschap dus.

Geen sprake van lawaai

Hoewel je je meteen op de uitstraling van de antieke radiator zou storten, is ook de functionaliteit van deze radiator te prijzen. Bij dergelijke radiatoren heb je geen last van gekraak en getril als er opgewarmd en afgekoeld wordt. Iets dat bij de nieuwe radiatoren nogal eens aan de orde van de dag is en de nodige irritaties oplevert. Verder valt de zachte en regelmatige wijze waarop warmte afgegeven wordt op, iets dat je best weg kunt schrijven als extra wooncomfort.

Kijk ook eens naar de fraaie replica’s die we in huis hebben

Nog iets; de warmteafgifte van gietijzeren radiatoren is zeer hoog bij lagere temperaturen. Dit in combinatie met de uitstraling van de antieke radiator zorgt ervoor dat de meeste mensen binnen no-time verkocht zijn. Je hoeft bovendien ook absoluut niet bang te zijn dat deze radiatoren erg duur zijn, want dit is zeker niet het geval. De prijs- kwaliteitsverhouding die we bieden mag best opmerkelijk genoemd worden. Wil je wel de uitstraling van een antieke radiator, maar iets minder betalen, kies dan voor een van de vele replica’s die we aanbieden. Van de meeste modellen uit de negentiende en twintigste eeuw hebben we mooie replica’s beschikbaar. Ze zijn niet van authentiek te onderscheiden en doen hun werk prima. Nieuwe gietijzeren radiatoren kunnen dus ook een goede optie zijn.

We blijven steeds op zoek naar authentieke radiatoren

Op dit moment hebben we zeven authentieke modellen van de antieke radiator in de aanbieding. We blijven echter steeds op zoek naar ‘nieuwe’ uitvoeringen en in die zoektocht richten we ons met name op Amerika. Het is dus zeer de moeite waard om onze showroom regelmatig te blijven bezoeken. Misschien is dat ene antiek modelletje dat jij wilt er dan opeens wel.

Met een antieke radiator haal je echt wat bijzonders in huis

Een antieke radiator past, hoewel de omschrijving anders doet vermoeden, in elk interieur en bij elke stijl. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat je met de antieke radiator echt wat bijzonders in huis haalt. En als je dan toch bezig bent; we bieden ook bijpassende kranen om het plaatje helemaal compleet te maken. Het compleet maken van je interieur lukt prima met onze webshop, want de unieke radiatoren combineer je natuurlijk het liefste met de mooiste wand- en vloertegels. En laten wij nou net die tegels ook in ons assortiment hebben opgenomen. Combineer bij ons dus naar hartenlust en vraag onze medewerkers alles over zaken als montage van radiatoren en het leggen en aanbrengen van de tegels.