€ 0
Gietijzeren radiatoren nieuw

Gietijzeren radiatoren nieuw

Wil je antieke, authentieke gietijzeren radiatoren of prefereer jij gietijzeren radiatoren die nieuw zijn, de replica’s dus. Hoe dan ook; bij ons vind je zowel de authentieke gietijzeren radiatoren als de nieuwe uitvoering. Wat beide producten vooral met elkaar gemeen hebben is de meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Radiatoren van gietijzer zijn vooral geliefd vanwege de warme uitstraling, maar brengen daarnaast ook veel andere voordelen met zich mee.

Gietijzeren radiatoren nieuw

Prachtig zijn ze, de gietijzeren radiatoren. De echte, antieke uitvoeringen worden al meer dan een eeuw gebouwd en nog steeds voldoen ze aan de strengste normen die er zijn. Puur vakwerk dus, en nog steeds een lust voor het oog. Iets aantrekkelijker geprijsd zijn de gietijzeren radiatoren nieuw, die soms amper van de echte, authentieke te onderscheiden zijn. In ons assortiment hebben we hele fraaie reproducties van de meest bekende en populaire modellen uit de negentiende en twintigste eeuw opgenomen. Door de jaren heen bleven de radiatoren tijdloos en dus zijn ze nog steeds prima geschikt voor elk interieur en zeker ook voor het moderne interieur.

Steeds op zoek naar ‘nieuwe’ oude modellen

Gietijzeren radiatoren nieuw bieden het beste wat er is op het gebied van radiatoren, daarnaast is de authentieke en unieke uitstraling zeer geliefd. Steeds maar weer zoeken we naar authentieke modellen om aan de collectie toe te voegen en de replica’s gaan daar uiteraard in mee. Op dit moment hebben we zeven authentieke modellen in ons bijzonder grote assortiment opgenomen. De gietijzeren radiatoren nieuw hebben een prachtige uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Ook deze radiatoren zijn dus puur vakwerk.

Unieke producten met een geheel eigen en dus uniek karakter

En als je dan toch een blik in onze webshop neemt of onze showroom bezoekt, vergeet dan niet ook de rest van ons aanbod eens goed tot je te nemen. We bieden vooral unieke producten met een eigen karakter. Bepaald niet standaard, maar producten die functionaliteit aan uitstraling koppelen. Zeer de moeite waard dus en bovendien ook betaalbaar. Onze gekwalificeerde medewerkers helpen je graag verder, ook met vragen over het installeren van de radiatoren.