€ 0
Gietijzeren radiatoren prijs

Gietijzeren radiatoren prijs

Van uitstekende kwaliteit, heel fraai en authentiek, dat is wat gietijzeren radiatoren je te bieden hebben. Want hoewel de gietijzeren radiatoren al meer dan honderd jaar geleden gemaakt werden, voldoen ze tot op de dag van vandaag aan alle gestelde normen en eisen. Dit zegt uiteraard heel veel over de kwaliteit van deze radiatoren. Gietijzeren radiatoren prijs? Dat is mede afhankelijk van wat je wilt en of je kiest voor authentiek of een reproductie.

Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding

Wat je ook neemt, om de gietijzeren radiatoren prijs hoef je het niet te laten. De prijs ligt op alleszins betaalbaar niveau en dit product biedt zowel bij de reproducties als bij de echte gietijzeren radiatoren een prijs die recht doet aan de geleverde kwaliteit. Uiteraard hebben we ook bijpassende kranen beschikbaar. Gietijzeren radiatoren stralen een zachte en regelmatige warmte uit. Voordeel is verder dat de radiatoren niet lawaaiig zijn tijdens het proces van opwarmen en afkoelen en dit kun je best als extra wooncomfort bestempelen.

Opmerkelijk hoge warmteafgifte bij lagere temperaturen

Ook de hoge warmteafgifte bij relatief lage temperaturen is indrukwekkend. Indrukwekkend is ook zeker de gietijzeren radiatoren prijs, want die is gewoon laag voor een product dat al meer dan een eeuw laat zien tot de allerbeste producten in deze wereld te behoren.

Deze radiatoren passen in echt elk interieur

Zowel de replica uitvoeringen als de zeven authentieke, antieke modellen die we in ons assortiment hebben opgenomen passen in elk interieur, dus niet alleen in een klassiek interieur, maar ook als je meer van het moderne bent. De radiatoren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. We bieden deze radiatoren in twee en drie koloms uitvoering en in drie verschillende hoogtes. Ook zo verrast door de gietijzeren radiatoren prijs? Kijk dan ook eens naar de overige producten in onze collectie, een aanbod in onder meer heel fraaie en unieke wand- en vloertegels. Misschien kun je bij ons meteen heel je droominterieur realiteit laten worden. We blijven overigens de markt verkennen als het gaat om de authentieke gietijzeren radiatoren, iets dat we voornamelijk in Amerika doen. Controleer dus regelmatig of we weer een nieuw model ontdekt hebben.