€ 0
Oude gietijzeren radiatoren

Oude gietijzeren radiatoren

Wat zijn en blijven ze prachtig, de oude gietijzeren radiatoren. En nog steeds doen de nostalgische radiatoren goed hun werk, terwijl al voor 1900 de eerste exemplaren gemaakt werden. En die voldoen, anno 2019, nog steeds aan de strengste eisen en normen die aan radiatoren gesteld worden. Kwaliteit en een stuk authenticiteit in je huis; dat is wat de oude gietijzeren radiatoren je te bieden hebben.

Oude gietijzeren radiatoren geven regelmatige warmte af

Mooi is dat oude gietijzeren radiatoren op zachte en regelmatige wijze warmte uitzenden. Van lawaai is bovendien nooit sprake tijdens het opwarm- en afkoelproces. Dit mag je inderdaad best als extra wooncomfort beschouwen, zeker als je al niet beter weet dan dat je radiatoren kraken en trillen. Nog iets; de warmteafgifte van gietijzeren radiatoren is zeer hoog bij lagere temperaturen. De beste kwaliteit dus, en echt iets unieks in je huis.

Zoektocht naar ‘nieuwe’ oude modellen gaat telkens weer door

Het mooie is dat deze radiatoren prima in elk interieur passen, dus in zowel de klassieke als in de moderne interieur. Op dit moment hebben we zeven authentieke modellen in onze showroom. We proberen echter telkens weer dat aanbod uit te breiden en zijn voortdurend op zoek, iets dat we vooral in de Verenigde Staten doen. Houd dus steeds de webshop in de gaten, want wellicht hebben we er straks wel weer een extra model bij.

Ook prachtige replica’s beschikbaar

Overigens kun je ook replica’s kopen van de Rococo, een van de meeste toegepaste modellen uit de negentiende en de twintigste eeuw. Deze nieuwe gietijzeren radiatoren zien er perfect uit en zijn amper nog van de authentieke radiatoren te onderscheiden maar zijn uiteraard meestal wel iets goedkoper in aanschaf.

In drie verschillende hoogtes verkrijgbaar

We hebben uitvoeringen, in zowel twee als in drie kolom en in drie verschillende hoogtes. Bij ons koop je bovendien bijpassende kranen. Als je dan toch op bezoek bent in onze showroom of webshop, vergeet dan zeker niet ook onze andere producten te bekijken. Meer dan voldoende wand- en vloertegels bijvoorbeeld, passen perfect bij deze fraaie radiatoren. Als je dergelijke combinaties wilt creëren, is het geen slecht idee om onze cementtegels ook eens goed te bekijken.