25 jaar
€ 0

Zondag 19 december doen we het heel even voor het laatst.

Daarna gaan wij inspiratie opdoen en creativiteit bijtanken. Tot die tijd staan we heel graag en met liefde voor je klaar. We willen niet dat je straks voor een dichte deur komt te staan en natuurlijk willen we je project op geen enkele manier frustreren ...... vandaar het verzoek er in jullie eigen planning even rekening mee te houden. Vanaf donderdag 13 januari 2022 zijn we er weer. Lekker uitgerust, enthousiast en met plezier.

Ryan's openingstijden:

donderdag 10.00 t/m 17.00 uur
vrijdag 10.00 t/m 17.00 uur
zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur
zondag* 12.00 t/m 16.00 uur
* Niet op feestdagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Showroombezoek:

Ook Ryan’s neemt helaas toch weer maatregelen in deze opnieuw spannende, onzekere, beangstigende en onsamenhangende tijden om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het belangrijkste blijft jouw en onze gezondheid. Je bent en blijft van harte welkom in Laag-Keppel maar als er sprake is van lichte verkoudheidsklachten vragen we je vriendelijk thuis te blijven.

We schudden geen handen en we blijven op die 1.5 meter afstand samen. Een gulle glimlach mag je van ons verwachten. Wij wensen iedereen heel veel sterkte, geluk en mazzel toe. Wees lief voor elkaar en pas goed op jezelf.

Levertijden:

Leveringen uit o.a. Vietnam, Marokko, Engeland, Italië en Spanje verlopen welliswaar soms piepend en krakend maar vooralsnog gelukkig zonder al te veel problemen. Zolang onze transporteurs veilig grenzen over mogen is er geen frustratie rondom gestelde / gegeven levertijden. Vanzelfsprekend houden we dit dagelijks in de gaten en sturen bij waar dat kan.