al ruim 25 jaar
€ 0

Van harte welkom!

Zondag 31 juli doen we het heel even voor het laatst.

Daarna gaan wij inspiratie opdoen en creativiteit bijtanken. Tot die tijd staan we heel graag en met liefde voor je klaar. We willen niet dat je straks voor een dichte deur komt te staan en natuurlijk willen we je project op geen enkele manier frustreren ...... vandaar het verzoek er in jullie eigen planning even rekening mee te houden. Vanaf donderdag 1 september 2022 zijn we er weer. Lekker uitgerust, enthousiast en met plezier.

Ryan's openingstijden:

donderdag 10.00 t/m 17.00 uur
vrijdag 10.00 t/m 17.00 uur
zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur
zondag* 12.00 t/m 16.00 uur
* Niet op feestdagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levertijd & prijs:

De wereld verkeert in een turbulente fase momenteel, o.a. de energiecrises, personeelstekorten, de druk op het internationaal - en containertransport en natuurlijk de invasie vanuit Rusland in Oekraïne. Helaas heeft dit verstrekkende gevolgen voor de markt waarin wij opereren. De schaarste in bepaalde grondstoffen, de enorm gestegen gaskosten, de elektriciteit, transportkosten, verpakkingsmateriaal, etc. zorgen voor sterke opwaartse druk op inkoopprijzen en ook op levertijden. Wij worden bijna dagelijks geconfronteerd met prijsverhogingen en uit de hand lopende levertijden. Houd daar voor jullie project rekening mee. Prijzen zullen stijgen en het zal langer duren voor we jullie bestelling kunnen uitleveren.

 

Stel daarom niet langer uit dan noodzakelijk. Waarom zou je straks meer betalen of de voortgang frustreren als je nu al weet waar je voorkeur naar uit gaat.