Vakantie-winter-sluiting 2020 / 2021

 

Zondag 20 december doen we het heel even voor het laatst. Tot die tijd staan we heel graag en met liefde voor je klaar. We willen niet dat je voor een dichte deur komt te staan en natuurlijk willen we je project op geen enkele manier frustreren vandaar het verzoek er in jullie eigen planning even rekening mee te houden. Vanaf donderdag 7 januari zijn we er weer. Fris, enthousiast en met plezier.

 

Openingstijden* Ryan's

 

maandag 12.00 t/m 17.30 uur
dinsdag ............. gesloten .............
woensdag ............. gesloten .............
donderdag 10.00 t/m 17.30 uur
vrijdag 10.00 t/m 17.30 uur
zaterdag 10.00 t/m 16.00 uur
zondag 12.00 t/m 16.00 uur

 

* Niet op feestdagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Showroombezoek:

Ook Ryan’s neemt maatregelen in deze ongekend spannende, onzekere, beangstigende en onsamenhangende tijden om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Het belangrijkste blijft jouw en onze gezondheid. Je bent en blijft van harte welkom in Laag-Keppel. Als er sprake is van lichte verkoudheidsklachten vragen we je vriendelijk thuis te blijven. We schudden geen handen en we blijven op die 1.5 meter afstand samen. Een gulle glimlach mag je van ons verwachten.

 

Levertijden:

Leveringen uit o.a. Vietnam, Marokko, Engeland, Italië en Spanje verlopen piepend en krakend. vooralsnog gelukkig zonder al te veel problemen. Zolang onze transporteurs veilig grenzen over mogen is er geen frustratie rondom gestelde / gegeven levertijden maar zoals je begrepen hebt in dat voor Italie toch erg lastig. Vanzelfsprekend houden we dit dagelijks in de gaten en sturen bij waar dat kan.

 

Digitaal showroombezoek:

Je merkte het misschien zelf ook al: in deze coronatijden worden we met z’n allen heel inventief om ondanks de blijf-thuis-maatregelen alsnog dicht(er) bij elkaar te kunnen blijven.

We proosten op het weekend tijdens een e-peritief, artiesten geven Instagram-concerten en musea laten je digitaal door hun zalen wandelen. Aan dat lijstje voegen wij vanaf nu ook de mogelijkheid van een digitaal Ryan’s showroombezoek toe.

Een eerste gesprek doen we telefonisch of via mail. Zo kunnen we elkaar en de sfeer een beetje leren kennen en krijg ik beeld bij je zoektocht. Over en weer enkele afbeeldingen toesturen om te verifiëren of we elkaar begrijpen lijkt me ook handig.

Daarna neem ik je via Facetime of WhatsApp-video mee door onze showroom. Op die manier krijg je inzicht in de mogelijkheden en kan ik je daar waar nodig details laten zien. Kunnen we samen combinaties maken. Aangezien elke tegel en iedere natuursteen zijn eigen kleurnuances heeft, is het goed dat je dat ‘met eigen ogen’ ziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een digitale afspraak

 

Het is een verdrietige tijd waarbij ieders gezondheid natuurlijk voorop staat. Wij wensen iedereen heel veel sterkte, geluk en mazzel toe. Wees lief voor elkaar en pas goed op jezelf.