€ 0
Tegelsvantoen.nu

 

tegelsvantoen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De beste tegels van toen online kopen

TegelsVanToen.nu is een unieke web-tegel-shop. Een webshop, maar wel een persoonlijke. Een digitale tegelwinkel waarbij er persoonlijk wordt ingesprongen op jouw vraag en jouw wens. Bemenst door een tegelfreak pur sang, al zeg ik het zelf.


Allerlei soorten tegels online

Bij Tegelsvantoen.nu kun je terecht voor allerlei soorten tegels die écht het verschil maken. Of je nu op zoek bent naar witjes, zelliges, cementtegels, terrazzo, estriken of terracotta tegels: hier vind je ze allemaal. Gun jezelf de inspiratie die je nodig hebt om uiteindelijk uit te komen bij jouw ideale tegelsoort.

 

Eerst in het echt bekijken

Wil je liever eerst even zelf ervaren hoe de tegels er in het echt uitzien voor je ze online koopt? Dan kun je bij Ryan's de collectie van TegelsVanToen.nu komen bekijken. Dat biedt je misschien net dat zetje dat je nodig hebt om het vertrouwen te krijgen in je goede keuze.

 

Authentieke tegels met karakter

De naam TegelsVanToen geeft al aan welke tegeltypes je kunt verwachten in onze webshop. Authentieke tegels met een verhaal. Met karakter. Precies wat je zoekt als je in ieder geval al zeker weet dat je geen standaardtegels van de bouwmarkt wilt. In dat geval zit je goed bij TegelsVanToen.nu.

 

Weet jij al welk type je ongeveer in gedachten hebt? Neem eens een kijkje in de webshop en laat je inspireren. Er valt heel wat te kiezen bij ons, zoals je zult zien. Voor je het weet heb je jouw ideale tegelinvulling gevonden en geniet je er elke dag van. Dat is waar we samen voor gaan.

 

TegelsVanToen.nu wordt jouw beste belegging.

 

Tot snel,

 

Dave Blaak

 

dave blaak