€ 0
Over ons

Welkom bij Ryanne en Robbert van 

 

Een kort overzicht

 

1996 - Ryan’s Bathrooms in Doesburg

Ryan’s is in de lente van 1996 opgericht door de Doesburgse Ryanne Polman aan de Ooipoortstraat 17 in het centrum van de Hanzestad Doesburg. Ryanne wist als een van de eersten het begrip WELLNESS uit te leggen. Een badkamer mocht veel meer zijn dan een ruimte om je te kunnen wassen. Relaxen in een heerlijk , warme, sfeervolle ruimte was het uitgangspunt. Genieten was het toverwoord.

 

1998 - Ryan’s Wooncultuur

Twee jaar later was zij door het succes met de landelijke badkamers in staat om het pand aan de Ooipoortstraat 15 te kopen. Dat was het moment dat zij samen met haar partner Robbert Heck onder de naam ‘Ryan’s Wooncultuur’ doorstartte. Ryan’s Wooncultuur was de naam voor wonen in landelijke, sfeervolle en warme ambiance. Naast de badkamers werden ook landelijke keukens, welke in eigen beheer gebouwd werden, in het assortiment opgenomen.

 

2002 - deTegel.nl

In de zomer van 2002 is een start gemaakt met het bouwen van een voor Nederlandse begrippen uniek, fraai en uitgebreid tegelassortiment. Onder de naam deTegel.nl, werd ‘misschien wel de mooiste tegelcollectie van Gelderland’ samengesteld.

 

2004 – Verhuizen naar Laag-Keppel

Vanaf 1 september 2004 zitten we in Laag-Keppel. Doesburg werd te klein en parkeren was er een crime. In het Gelderse Laag-Keppel kwam het allemaal samen. Wandtegels, vloertegels, natuursteen, maatwerk keukens, landelijke badkamers, Wellness, badkamer accessoires en badkamer verlichting.

 

 

2006 - Ryan's wonen, baden & koken

Wooncultuur wordt te algemeen. Vandaar de nieuwe naam. Ryan's bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt in het najaar gevierd.

 

2011 – Ryan’s tegels, badkamers en meer

We bestaan dit jaar 15 jaar en daar staan we zeker bij stil. In 2011 komt de aandacht met name te liggen op wandtegels, vloertegels en natuursteen. We hebben in de afgelopen jaren een prachtig assortiment samen gesteld. Nu durven we te zeggen: ‘De mooiste tegel- en natuursteen collectie van Gelderland’.

 

2012 - Hoezo crises?

We hebben het volste vertrouwen in 2012. Wij hebben geïnvesteerd in een nog fraaier en completer assortiment. En onze klanten begrijpen heel goed dat de ergernis van een slechte- of mindere kwaliteit voortduurt als de vreugde van een lage verkoopprijs al lang voorbij is. Ook in 2012 gaan wij voor eerlijk, duurzaam en tijdloos.

 

2013 - schakelmateriaal en gietijzeren radiatoren

In het afgelopen jaar langzaam geïntegreerd in ons assortiment. Twee prachtige en waardevolle aanvullingen. Ryan’s Schakelmateriaal 1930, zoals je dat nog kent van Oma vroeger, in zowel porselein als in het zwarte (en het witte) bakeliet. Maar ook de gietijzeren radiatoren. Puur op maat. De betreffende ruimte bepaalt het aantal gewenste leden. Nog leuker is dat we met zowel de gietijzeren radiatoren als met het schakelmateriaal (van THPG uit Duitsland) zeer voordelig geprijsd zijn. Ryan’s is niet duur, in tegendeel, dat blijkt wederom.

 

2014 - PIP tegelcollectie en Castle Stones

twee introducties dit jaar. PIP heeft haar assortiment uitgebreid naar vloertegels en een beperkt aantal dealers krijgen daarvan het verkooprecht. Castle Stones wordt ook geïntroduceerd bij Ryan's. Twee prachtige aanvullingen.

 

2015 - Tegelsvantoen.nu en nieuwe openingstijden

Vanaf 1 april 2015 gaan we standaard open op zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur. Wij denken daarmee een extra service te kunnen bieden. Meer mogelijkheden te creëren in jullie agenda's. Op feestdagen zijn wij overigens gesloten. Met tegtelsvantoen hebben we nu naast onze stenen winkel onze eigen digitale winkel. Dave is daarvoor verantwoordelijk. Lees hier meer over.......

 

2016 - Ons jubileumjaar. We “doen” het dit jaar 20 jaar. Gezien de kaalslag ontstaan door de afgelopen crises mag dat best worden benoemd. En we zijn nog steeds alive en kicking en hoe! En met plezier. Internet wordt meer en meer een levensader en een essentiële communicatievorm. Wij beschouwen dat als een kans om ook jou aan te kunnen spreken. Jij had waarschijnlijk onze regionale advertenties toch gemist en je komt ook niet spontaan langs ons winkeltje rijden in Laag-Keppel. We hebben juist die antwoorden waar jij naar op zoek bent. Onze eerste zin op onze site is niet voor niets; “Je hebt stad en land afgesjouwd naar bijzondere tegels maar ziet overal hetzelfde assortiment. Dan is het tijd om kennis te maken met Ryan’s, de sfeermakers uit Laag-Keppel”….. We staan met liefde voor je klaar met misschien nog weel meer enthousiasme als in 1996.

 

2017 - We hebben het licht gezien! We zijn er vorig jaar mee begonnen. Met Ebolicht verlichting. We hebben onderzocht waar jullie en onze eisen en wensen lagen qua verlichting en we hebben het juiste antwoord. Personifiëring van je eigen verlichting. Waanzinnige (industriële) lampen die je interieur op z’n Ryan’s aankleden. Al ruim 110 jaar (vijfde generatie) maken Duitse vakmensen puur ambachtelijke lampen op maat. Je eigen lamp dus. Je kiest het model, bepaalt de grote in diameter, in je favoriete kleurstelling (alle RAL-kleuren zijn mogelijk) en je kiest de kleur en de lengte van de stoffen bekabeling zelf. Je bepaalt de ophanging enz. Jouw maatwerk lamp wordt dan binnen 6 weken netjes thuis bezorgt. Vanaf nu door jezelf samen te stellen bij www.verlichtingvantoen.nu. Vanzelfsprekend hebben we verschillende modellen in onze showroom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je bent van harte Welkom in Laag-Keppel, het wordt leuker en leuker....

 

Ryanne Polman & Robbert Heck