al ruim 25 jaar
€ 0
Original Style - VFT - Salisbury Black on Dover White 5

Tegels

Tegels

Winchester wandtegeltjes van Ryan's uit Laag-Keppel

De mooiste tegel- en natuursteencollectie

Nog niet zo lang geleden schreven we: …”je hebt stad en land afgesjouwd naar bijzondere tegels maar ziet overal hetzelfde assortiment”… Nu zouden we het als volgt omschrijven: …”Je hebt avond aan avond sites afgestruind op zoek naar bijzondere tegels maar ziet overal hetzelfde assortiment”….

De conclusie blijft dezelfde: Het wordt echt tijd eens kennis te maken met Ryan’s, de sfeermakers uit Laag-Keppel.

 

Bij Ryan’s ontdek je dat de wereld van tegels grenzeloos, ongelooflijk mooi maar bovenal de moeite waard is. En dan hebben we het alleen nog maar over onze tegels... *Onze collectie maakt het verschil*. Bij ons komen passie, persoonlijk advies en inspiratie samen. Bluf! Dacht het niet. Kom het zelf ervaren.

 

Wij hebben een tegelcollectie voor je samengesteld, bestaande uit het mooiste wat er verkrijgbaar is in wandtegels , vloertegels en balkontegels. Dus of je nu badkamertegels, keukentegels, plavuizen of terrastegels nodig hebt, je zegt het maar. Inderdaad, Laag-Keppel is in dat geval 'the place to be'. Bij Ryan's vind je alles voor wonen, baden & koken. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies, zodat je uiteindelijk uitkomt bij de tegels die optimaal passen bij je persoonlijkheid en bij het karakter van je woning. Daar gaan we voor.

 

Ryan's heeft misschien wel de mooiste tegel- en natuursteencollectie van Nederland. Bluf? Neen, volgens ons en gelukkig ook volgens heel veel klanten is daaraan niets gelogen. Ga die collectie met eigen ogen zien! Dat kan in onze showroom in Laag-Keppel. Een van de parels van de gemeente Bronckhorst. Kom gerust eens langs. Je kijkt er je ogen uit!

Original style tegelvloer uit de Victoriaanse serie van Ryan's uit Laag-Keppel

Tegelzetter

Na het aanschaffen van mooie materialen is het natuurlijk ook belangrijk dat de gekochte materialen vakkundig worden verwerkt. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste vakmensen waarmee wij al jaren samenwerken. Voor meer informatie over ons tegelassortiment en tegelzetten, kun je bellen met 0314-38 33 02 of stuur een mailtje via ons contactformulier. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze tegelshowroom in Laag-Keppel.

 

Tegels zorgen voor sfeer

Het is niet voor niets dat je soms instinctief aanvoelt op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Zo instinctief ervaar je soms ook het verschil tussen wandtegels en vloertegels. Qua afmeting, materiaal en design zitten daar naast de nodige overeenkomsten namelijk al best een aantal verschillen in. Dat ervaar je het best wanneer je het voor je ziet. Daarom hebben wij een unieke tegelshowroom voor je gebouwd waar je kennis kunt maken met ons tegelassortiment. Waar wij je met plezier meenemen in de verschillen en de overeenkomsten tussen wand- en vloertegels. Waar de tegel optimaal tot z’n recht komt.

 

We inspireren je en we laten je inzien dat tegels veel mooier kunnen zijn dat wat de massa je wil laten geloven. Het karakter van de diverse tegelsoorten en daarmee van ons assortiment vallen je direct op. Bij Ryan’s zie je hoe tegels voor sfeer kunnen zorgen in je inrichting. We noemen onszelf niet voor niets ‘de Sfeermakers uit Laag-Keppel’.