€ 0

Tegels

Winchester wandtegeltjes van Ryan's uit Laag-Keppel

Wij hebben een tegelcollectie voor je samengesteld, bestaande uit het mooiste wat er verkrijgbaar is in wandtegels en vloertegels. Dus of je nu badkamertegels, keukentegels, plavuizen of terrastegels nodig hebt, je zegt het maar. Inderdaad, Laag-Keppel is in dat geval 'the place to be'. Bij Ryan's vind je alles voor wonen, baden & koken. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies, zodat je uiteindelijk uitkomt bij de tegels die optimaal passen bij je persoonlijkheid en bij het karakter van je woning. Daar gaan we voor.

 

Ryan's heeft misschien wel de mooiste tegel- en natuursteencollectie van Nederland. Die wil je toch met eigen ogen zien? Dat kan in onze prachtige showroom. Kom gerust eens langs. Je kijkt er je ogen uit!

Original style tegelvloer uit de Victoriaanse serie van Ryan's uit Laag-Keppel

Tegelzetter

Na het aanschaffen van mooie materialen is het natuurlijk ook belangrijk dat de gekochte materialen vakkundig worden verwerkt. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste vakmensen waarmee wij al jaren samenwerken. Voor meer informatie over ons tegelassortiment en tegelzetten, kun je bellen met 0314-38 33 02 of stuur een mailtje via ons contactformulier. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze tegelshowroom in Laag-Keppel.

 

Tegels zorgen voor sfeer

Het is niet voor niets dat je vaak instinctief al het verschil ziet tussen wandtegels en vloertegels. Qua afmeting, materiaal en design zit daar namelijk vaak verschil in. Dat ervaar je het best wanneer je het voor je ziet. Daarom hebben wij een unieke tegelshowroom, waar je precies kunt zien hoe de verschillende tegels optimaal tot hun recht komen. Het karakter van de diverse tegelsoorten valt direct op. Zo zie je hoe tegels voor sfeer kunnen zorgen in je inrichting. Uiteraard vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden. Maar je ogen vertellen je vaak alles wat je nodig hebt.