al ruim 25 jaar
€ 0
Alcoceram Malaga Geel

Wandtegels

Wandtegels

Wandtegels zijn absolute sfeermakers

Wandtegels zijn er in vele uitvoeringen, sferen, maten en kleuren. Daardoor zijn ze niet alleen praktisch, maar zijn het ook absolute sfeermakers. Je hebt vast al wel een idee van het soort tegels dat je aan de wand wilt. Zeg nou zelf: jij hebt de beste smaak ter wereld, dus dat ga je laten zien ook! Dat is nou het mooie aan wandtegels. Je kunt er echt alle kanten mee op. Misschien vind je het grote aanbod een beetje overweldigend, maar we helpen je graag verder met deskundig advies. Kom eens naar onze showroom in Laag-Keppel en je ziet meteen waarom je voor wandtegels bij Ryan's moet zijn.

Wij hebben onze wandtegels voor je gesplitst in:

Wil je opvallende wandtegels of juist niet?

Een belangrijke keuze die je moet maken als je wandtegels uit gaat kiezen, is de mate waarin ze 'aanwezig' moeten zijn. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je ergens voor het eerst kwam en dat die knalrode muur of die gele gordijnen je meteen opvielen. Dat effect kun je met wandtegels ook bereiken. Maar dat moet natuurlijk wel een bewuste keuze zijn. We kunnen ons ook heel goed voorstellen dat de tegels niet de belangrijkste eyecatcher hoeven te zijn. Dan kun je kiezen voor wat meer subtiele wandtegels met een mooi detail. Over dit soort keuzes denken we graag samen met jou na.
 

Zien én voelen is geloven

 

Weet je wat ons altijd opvalt als we het met onze klanten over wandtegels hebben? Ze willen niet alleen maar kijken, maar ook altijd even voelen. Bij Ryan's mag dat. Wrijf maar lekker over onze tegels, zodat je precies weet wat je in huis haalt. We zitten zelf elke dag in onze showroom en dan nóg vinden we heerlijk om onze handen eroverheen te laten gaan. Wanneer kom jij kijken en voelen?