€ 0
Handvorm

Handvorm

 

handvorm wandtegels uit de Winchester collection bij Ryan's in Laag-Keppel

Wandtegels Handvorm

 

De handvorm tegels van Ryan’s zijn wandtegels die volledig met de hand gemaakt zijn. Er zijn ook varianten waarbij een deel handmatig wordt gedaan. Bijvoorbeeld tegels die met de hand geglazuurd zijn. Dat is het verschil tussen handgemaakt en semihandgemaakt: of er alleen maar handwerk aan te pas is gekomen of dat er ook een machine heeft meegeholpen.

 

Bij semihandgemaakte wandtegels wordt een aantal handelingen door machines overgenomen. En dan hebben we nog een variant: de look-a-like handvorm. Dit zijn heel leuke wandtegels in diverse kleuren die volledig door machines zijn gemaakt en afgewerkt. Daar is de prijs natuurlijk ook naar. Je begrijpt wel dat machinale wandtegels voordeliger kunnen worden geproduceerd dan handgemaakte.

 

Authentieke wandtegels, met de hand gemaakt

 

Misschien stel je jezelf nu een ouderwets ambacht voor, waarbij tegels vanaf nul worden gemaakt, precies zoals honderden jaren geleden. Eigenlijk heb je dan een perfect beeld opgeroepen, want zo gaat het ook tegenwoordig nog steeds. Het spreekwoord 'never change a winning team' is in dit geval zeker van toepassing. Waarom zou je immers wandtegels met een machine gaan maken als mensen zoals jij juist op zoek zijn naar de charme van handvorm? Niet elke tegel hoeft precies even groot te zijn. Je waardeert het juist des te meer als je weet dat jouw wandtegels met de hand zijn gemaakt door vakmensen.

 

Kom eens inspiratie opdoen in onze showroom in Laag-Keppel. We kunnen je allerlei verhalen vertellen over hoe deze wandtegels worden gemaakt. Alleen daarvoor zou je al naar Ryan's komen... Uiteraard is onze uitgebreide collectie ook een goede reden om ons een bezoek te brengen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je perfect adviseren over je nieuwe tegels.

 

Winchester wandtegels

 

Ryan's handvorm metrotegels uit Spanje.
Ryan's handvorm metrotegels uit Spanje.