al ruim 25 jaar
€ 0
BAR + HOOKS_WHITE BRONZE_

Accessoires & meubel- en deurbeslag

Accessoires & meubel- en deurbeslag

Puur deur- en meubelbeslag van Dauby

PHT_AGED IRON + WC RETRO_AGED IRON

"Details zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen detail!”

 

Uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak staan bij het Belgische Dauby voorop! Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke materialen en legeringen zoals: brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium – metaal en gietijzer. Kortom, materialen die de tijd trotseren en een zeer lange levensduur hebben. Alle producten worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Details maken hier echt het verschil. Je huis krijgt echt een unieke uitstraling met authentiek meubel- en deurbeslag van Dauby.

 

Dauby is een exclusieve fabrikant van deur-, raam- en meubelbeslag. Het tijdloze Pure beslag wordt nog echt gegoten in zand en met de hand afgewerkt. Dat geeft Pure beslag een warme uitstraling die je woning nieuw leven inblaast. Of je nu op zoek bent naar deurkrukken, schuifdeurgrepen of hefschuifgrepen, de Pure collectie heeft het allemaal. Maar ontdek het vooral zelf in de Pure en de Pure plus catalogus van Dauby!
 
Om een landelijke badkamer te stylen met donders pure accessoires moet je echt even een kijkje nemen in de brochure Pure plus. De brochure Pure is het begin van het antwoord op je deur- en meubelbeslag-zoektocht.

 

Pure Plus badkamer- en keukenaccessoires

meubelbeslag

Het inrichten van zijn of haar woning houdt een Belg goed bezig, of het nu om een nieuwbouw gaat of om een bestaande woning. Daaraan kunnen wij als Nederlanders zeer zeker een voorbeeld nemen. Daar hoort uiteraard het oog voor detail bij, zeker als het gaat om belangrijke plekken in het huis zoals de keuken en de badkamer. Je zal zien wat je kan doen door te kiezen voor het jujiste duer- en meubelbeslag in je woning.

 

 

Behalve het deur- ,raam- en meubelbeslag van Dauby, kan je nu ook allerlei andere zaken aanschaffen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een handdoekring, een wc-rol houder, kapstokken, gordijnhouders en nog zoveel meer. Al deze accessoires zijn tevens vervaardigd op dezelfde ambachtelijke wijze en in dezelfde materialen, waardoor een echte samenhang kan worden gecreëerd in de keuken en/of de badkamer.

 

Wil je ook je woning verfraaien met authentiek meubel- en deurbeslag van Dauby? Bij ons heb je een ruime keuze. Breng eens een bezoekje aan onze showroom en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

 

PT20_AGED IRON_ 9998 (2) 0690

 

PMQ-96mm_WHITE BRONZE PCO_AGED IRON+PT20_AGED IRON PH1830_WHITE BRONZE + TAP-35_WHITE BRONZE