al ruim 25 jaar
€ 0
pexels-christa-grover-977018-19104 Kenny&Mason Dauby Project_preview Kenny & Mason keuken 4

Badkamers en Sanitair

Badkamers en Sanitair

droombadkamer

Badkamer & Sanitair expertise

Een badkamer ontwerpen en de inrichting van een badkamer is puur persoonlijk. Er zijn allerlei vragen die je jezelf moet stellen als je hiermee bezig gaat. Welke sfeer moet jouw badkamer uitstralen? Met welke tegels en/of natuursteen wil je werken? Tot welke hoogte wil je de wandtegels aanbrengen? Kies je voor een douchecabine, of juist voor een inloopdouche? Welke kranen kies je? Wordt het een mix van meerdere sferen; moderne tegels met een vrijstaande bad bijvoorbeeld en wat doen we met de radiatoren? Wil je wel een bad of geen bad? Wat zijn je wensen als het om sanitair gaat?

 

Over al deze dingen denken wij graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij snel in kaart brengen hoe jouw ideale badkamer eruit ziet. Samen met jou lopen we alle mogelijkheden langs. We hebben aan een half woord vaak al genoeg om jou een nieuw voorbeeld te kunnen laten zien. Elk detail op het gebied van sanitair kennen we en ook badkamers hebben geen geheimen voor ons. We kunnen niet wachten om onze expertise voor je in te zetten.

 

Contact opnemen

 

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Klassiek, modern, landelijk, tijdloos en functioneel gaan hand in hand bij Ryan's. Wij helpen je heel graag bij het maken van jouw persoonlijke badkamer. Als jij zorgt voor de maatvoering zorgen wij voor een goede kop koffie en alle tijd om te komen tot een passend badkamerplan. Je bent meer dan welkom in onze uitgebreide showroom in Laag-Keppel. Daar hebben we alle afzonderlijke badkameronderdelen bij elkaar om tot het beste eindresultaat te komen. Of je nu al een duidelijk plaatje in je hoofd hebt of je begint helemaal op nul, dat maakt ons niet uit. Wij zorgen ervoor dat je tijdens een inspirerend bezoek op de beste ideeën komt voor jouw badkamer en sanitair. Tot ziens in onze showroom!

 

Contact opnemen