al ruim 25 jaar
€ 0
Brannon 4

Verwarming

Verwarming

radiatoren

Gietijzeren radiatoren en vloerverwarming

Natuurlijk mag in een sfeervolle, gezellige inrichting de warmte niet ontbreken. Vloerverwarming is natuurlijk prettig en comfortabel.... maar een radiator kan naast het geven van warmte ook echt bijdragen aan het verkrijgen van de gewenste sfeer in huis. Daarnaast is een radiator ook een prima keuze om alleen als bij-verwarming te gebruiken. Bij ons heb je de keuze uit radiatoren in verschillende sferen en uitvoeringen. We hebben ze zelf onderverdeeld in de volgende categorieen:

 

 

Waarbij nog wel even gezegd moet worden dat gietijzeren radiatoren natuurlijk ook heel geschikt in badkamers zijn.

 

Badkamerradiatoren

In de badkamer mag een radiator meestal niet ontbreken. Alleen in het geval van vloerverwarming, kunt u ervoor kiezen om de radiator in de badkamer achterwege te laten. Toch geeft een designradiator vaak een mooie uitstraling aan je badkamer. Bovendien is zo'n verwarming ook erg praktisch om bijvoorbeeld je handdoek op te laten drogen.

 

Gietijzeren radiatoren

Een radiator van gietijzer kan ook in de badkamer gebruikt worden, maar zien we veel vaker terug in de andere kamers van je huis. De woonkamer, de hal, de keuken... het zijn perfecte plekken om een blikvanger als een gietijzeren radiator te plaatsen. Daarbij geven ze ook zeer zachte warmte af. De warmte wordt bij een gietijzeren exemplaar namelijk gelijkmatiger verspreid dan bij andere radiatoren. Daarnaast zullen dit soort radiatoren ook nooit kraken of trillen bij het opwarmen. Maar meestal kiest iemand voor een gietijzeren radiator vanwege de prachtige uitstraling. Haal ook het verleden weer in huis en geniet.

 

Kom eens naar onze showroom en laat je verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van radiatoren.