al ruim 25 jaar
€ 0

Badkamer radiator

venue_09_400 duchess_04_05_06_400 Cottage 104 Cottage 098
Cottage 106 portland_01_02_03_400 Cottage 09 Cottage 089
Cottage 088 capital_01_02_03_400 duchess_01_02_03_400

 

 

Zomaar een greep uit ons assortiment. Kom naar Laag-Keppel en ontdek alle mogelijkheden op het gebied van badkamer radiatoren.

 

Aqua prestige 5 Ryan's Logo Aqua prestige

Of je nu zoekt naar een design radiator of een ander soort badkamer radiator: bij ons zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken zoals Windsor, Kenny & Mason en AquaPrestige. Geef je badkamer een mooie uitstraling en voed een verwarming aan de inrichting ervan toe. Bekijk de verschillende modellen op onze website of kom eens langs in onze showroom. Dan kun je met eigen ogen zien hoe je met een badkamerradiator extra sfeer aan je badkamer toevoegt.

 

Handdoekradiator

Een van de meest voorkomende radiatoren voor in de badkamer is de handdoekradiator. Op deze designradiator kun je gemakkelijk je handdoeken hangen. Zo is je handdoek lekker warm als je onder de douche vandaan komt.

 

Plaatsing radiator

Het is belangrijk om je radiator in de badkamer op de juiste plek te hangen. Meestal is het slim om deze op de koudste plek in de badkamer te plaatsen. Op die manier wordt de hele badkamer goed verwarmd. Zorg er daarbij ook voor dat hij minimaal 10 centimeter van de grond en van het plafond hangt en minimaal 5 centimeter van de muur. Zo wordt de luchtcirculatie geoptimaliseerd en verbruik je zo min mogelijk energie. Je kunt de radiator zelf plaatsen, maar wij kunnen je ook in contact brengen met professionals op dit gebied.

 

Kom eens langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden van badkamerradiatoren. We zijn je graag van dienst met het geven van informatie en inspiratie. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een tevreden gevoel overhoudt aan je nieuwe badkamer, inclusief prachtige radiator.