al ruim 25 jaar
€ 0
Kenny&Mason Holton Bathroom furniture_preview

Badkamermeubelen

Badkamermeubelen

badkamermeubel

Badkamermeubelen bij Ryan's

Ryan’s werkt, qua badkamermeubelen, voor haar badkamerontwerpen en badkamerideeën graag met toonaangevende merken badkamermeubelen. Een badkamer is immers pas compleet met de juiste wastafel en/of badkamermeubel. Om deze reden hebben we gekozen voor de volgende topmerken om mee samen te werken:

 

  • Aquaprestige
  • VanHeck
  • Windsor
  • Kenny & Mason

 

Deze merken badkamermeubelen maken ieder hun eigen sfeervol badmeubel. AquaPrestige is het meest gedetailleerd. Windsor heeft massief houten wastafel meubelen met meer detail en Continental meubelen zijn juist iets minder gedetaileerd, maar daardoor ook financieel aantrekkelijker geprijst. Er zit ongetwijfeld de juiste badmeubellijn bij voor jouw badkamer. Bekijk op je gemak de foto's op onze website, maar kom ook vooral langs in onze showroom in Laag-Keppel. Daar kun je pas echt ervaren hoe ons assortiment eruitziet. Vraag ons gerust wat je wilt weten, want met onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen we je als geen ander helpen. Misschien een leuke tip; kijk ook eens naar het meubelprogramma van Van Heck

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Meubel op maat voor in de badkamer

Mocht je een persoonlijk ontwerp willen, dan kan dat natuurlijk ook bij Ryan's. Wij maken zelf ook badkamermeubelen op maat. Ben je dus op zoek naar écht maatwerk dat je nergens anders vindt? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en wij zorgen ervoor dat jouw badkamer de perfecte meubelen krijgt. Jouw smaak en badkamerwensen staan centraal bij ons. We horen dus graag wat we voor je kunnen doen.

 

Inspiratie voor je eigen droombadkamer

Eigenlijk is het heel fijn dat je niet alles zelf hoeft te bedenken. De meeste opties zijn immers al door anderen bedacht. Daarom is het zo handig dat je alleen maar inspiratie op hoeft te doen en op basis daarvan je favoriete producten hoeft te kiezen. Stel je voor dat je alles zelf moest ontwerpen... Gelukkig hoef je alleen maar een inspirerend bezoek aan onze showroom te brengen om de juiste keuzes te maken. We verwelkomen je graag!

 

Ontdek de mogelijkheden