al ruim 25 jaar
€ 0
HoW-Badkamer1_1%20copy

Baden

Baden

bad

Verschillende soorten luxe baden bij Ryan's

Uitgebreid baden is een traditie die reeds stamt uit de tijd van de Romeinen. In weelderige badhuizen, omringd door gouden baden, marmeren vloeren, zuilen en pilaren lieten de Romeinen zich verwennen. Uiteraard was dit slechts weggelegd voor de welgestelden van die tijd. Tegenwoordig kan vrijwel iedereen genieten van de luxe die een goed bad teweeg brengt. Het gevoel dat je jezelf even helemaal afzondert van de wereld is onvervangbaar. Dat gevoel hebben wij gevangen voor je in onze collectie. Het is niet moeilijk om je in te denken hoe je gaat relaxen in de badvarianten die wij je te bieden hebben.

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Welke type bad kies jij?

Vandaag de dag is er zo veel moois en vooral betaalbaars te koop dat lekker badderen tot bijna ieders mogelijkheid behoort. Wordt het een inbouwbad of een vrijstaande versie? Dankzij het uitgebreide assortiment van Ryan's vind je altijd precies wat je zoekt. Het enige wat je nog zelf moet doen is de keuzes maken voor je favoriete bad.

 

Er worden vele benamingen aan een vrijstaand bad gegeven; ligbad, vrijstaande baden, bad op pootjes, losse badkuip... we bedoelen allemaal hetzelfde. Deze badmodellen worden als blikvanger gebruikt in de badruimte. Ze vormen het middelpunt en dus wil je er ook iets bijzonders hebben staan. Dat kan natuurlijk. Zoals je ziet, is er heel veel keuze op het gebied van baden.

 

Badkamer inspiratie in onze showroom

Laat je inspireren door de mooie badfoto's die hieronder staan. En als je eraan toe bent om ze in het echt te zien, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Laag-Keppel. Daar staan onze experts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem de tijd en loop eens langs de verschillende badmodellen die we voor je hebben. Je komt vanzelf uit bij de variant die helemaal past in jouw badkamer. Veel plezier met uitzoeken!

 

Ontdek de mogelijkheden