al ruim 25 jaar
€ 0
Kenny&Mason traditional bathrooms_preview

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

vrijstaand bad

Vrijstaand bad: luxe en comfort voor jouw badkamer

Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne of klassieke badkamer, een vrijstaand bad voegt een vleugje luxe toe en creëert een heerlijke plek om te ontspannen. Het gevoel van vrijheid en luxe dat je ervaart wanneer je in een vrijstaand bad stapt, is ongeëvenaard. Bij Ryan's vinden we dat iedereen als een koning of koningin moet kunnen genieten van een luxueuze badervaring.

 

Ontdek onze collectie vrijstaande baden

Bij Ryan's vind je een uitgebreide collectie vrijstaande baden in verschillende afmetingen, vormen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een compact bad voor een kleine badkamer of een ruim tweepersoonsbad voor ultieme ontspanning, wij hebben het perfecte bad voor jou. Onze baden combineren hoogwaardige materialen met een stijlvol design, zodat je badkamer een echte eyecatcher wordt.

 

Contact opnemen

 

Veelgestelde vragen over vrijstaande baden

Waar moet je op letten bij een vrijstaand bad? Bij het kiezen van een vrijstaand bad is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbare ruimte in je badkamer, je persoonlijke voorkeuren en de stijl van je interieur. Kies een bad dat past bij de grootte en de sfeer van jouw badkamer. Denk ook aan de locatie van de afvoer en de kraan, en zorg ervoor dat het bad goed past bij de rest van je badkamerinrichting.

 

Is een vrijstaand bad duurder? Hoewel vrijstaande baden vaak iets duurder zijn dan ingebouwde baden, bieden ze een luxe uitstraling en een gevoel van ruimtelijkheid dat onbetaalbaar is. Bij Ryan's vind je vrijstaande baden voor elk budget, zodat je kunt genieten van luxe zonder de bank te breken. We bieden ook verschillende betaalopties en financieringsmogelijkheden aan, zodat je jouw droombad kunt realiseren zonder financiële zorgen.

 

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een vrijstaand bad? Vrijstaande baden hebben over het algemeen meer ruimte nodig dan ingebouwde baden vanwege hun vrijstaande ontwerp. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt rondom het bad voor een comfortabele toegang en om het bad goed te kunnen onderhouden. Denk ook aan de hoogte van het plafond en eventuele obstakels in de ruimte.

 

Hoe ver moet een vrijstaand bad van de muur? De afstand tussen een vrijstaand bad en de muur is afhankelijk van het ontwerp van het bad en je persoonlijke voorkeur. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal 5 tot 10 centimeter ruimte tussen het bad en de muur te laten voor een goede ventilatie en reiniging. Deze ruimte zorgt er ook voor dat je gemakkelijk achter het bad kunt schoonmaken en eventuele leidingen kunt bereiken.

 

Hoe groot moet een bad zijn voor 2 personen? Voor twee personen wordt meestal een bad van minimaal 150 tot 180 centimeter breed aanbevolen, zodat beide personen comfortabel kunnen liggen en ontspannen. Bij Ryan's vind je een ruime selectie tweepersoons vrijstaande baden in verschillende afmetingen en stijlen, zodat je samen kunt genieten van een luxe badervaring.

 

Wat is een goed formaat bad? Het ideale formaat bad is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte in je badkamer. Bij Ryan's vind je vrijstaande baden in verschillende formaten, van compacte modellen voor kleine badkamers tot ruime tweepersoonsbaden voor ultiem comfort. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het juiste formaat bad voor jouw badkamer.

 

Ontdek onze collectie vrijstaande baden bij Ryan's

Bezoek onze showroom in Laag-Keppel en ontdek ons uitgebreide assortiment vrijstaande baden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte bad voor jouw badkamer. Bij Ryan's vind je luxe vrijstaande baden van topkwaliteit, zodat je kunt genieten van een ontspannen en stijlvolle badervaring. Tot snel bij Ryan's!

 

Contact opnemen