al ruim 25 jaar
€ 0
Kenny&Mason overbath rack_preview

Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

WLS_0410_WytskeHartog_SVH_30

De juiste badkameraccessoires

Ben je op zoek badkameraccessoires om je badkamer helemaal compleet te maken? Bij Ryan's heb je een uitgebreide keuze. Je kunt hier terecht voor allerle extra's die het verblijven in je badkamer leuker én makkelijker maken. Wat te denken van praktische scheerspiegels, zeepdispensers, handdoekhaken, toiletborstels, badrekken, badkamerspiegels en badkamerverlichting? Het mooiste is vaak als je gaat voor verschillende accessoires binnen één lijn. Maar je kan ook prima meerdere stijlen met elkaar combineren.

 

Denk klein

 

Als je een nieuwe badkamer wil, dan kijk je in eerste instantie altijd naar het grote geheel en de grotere onderdelen. Je wil een mooie vloer en wanden, een fijn bad en/of douche en eventueel een toilet op je badkamer. Ook zoek je naar een geschikt badkamermeubel. Maar met al dit soort zaken is je badkamer meestal nog niet compleet. Op dat punt komen accessoires voor in je badkamer om de hoek kijken. Bij Ryan's heb je een ruime keuze. Neem een kijkje in onze showroom of ontdek online al de vele mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste accessoires uitkiest die perfect bij de rest van je badkamer passen.

 

Badkameraccessoires en badkamerverlichting zijn natuurlijk toch een

beetje de kers op de taart in je badkamer. Wij hebben voor je een prachtige collectie samengesteld. Hieronder vind je een overzicht gegroepeerd per merk. Ga je voor accessoires van Winsor, Van Heck, Aquaprestige of Kenny & Mason? De keuze is aan jou. Kan je even niks vinden dat naar je smaak is? Loop dan eens binnen voor advies zodat we samen naar je wensen en mogelijkheden kunnen kijken.