al ruim 25 jaar
€ 0
pexels-pixabay-207204

Natuursteen

Natuursteen

Ryan's natuursteen

Natuursteen kan overal en altijd

Natuursteen wordt al eeuwenlang verwerkt in onze woningen. Als vloertegels en als wandtegel maar ook als badkamertegel. Bij vele badkamerontwerpen wordt natuursteen toegepast. U heeft ongetwijfeld deze stoere en robuuste tegels al eens gezien in de praktijk. Er zijn vele soorten natuursteen leverbaar.

 

Je zou natuursteen kunnen splitsen in 7 soorten, namelijk in Leisteen, kwartsiet, marmer / kalksteen, travetin, hardsteen, graniet en basalt. Ryan's heeft zich daarbinnen voornamelijk gericht op:

 

 

Elk type natuursteen heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Ryan's heeft zich dus vooral toegelegd op kalksteen en hardsteen omdat die zich het best laten bewerken en verouderen. Ons credo: natuursteen kan overal en altijd. Wanneer het om wonen, baden en koken gaat, is de inrichting van je woning enorm belangrijk voor het totaalplaatje. Met de juiste natuurstenen tegels creëer je de ideale sfeer in huis.

 

Welke natuursteen past bij jouw woning?

Je weet vast wel waar de naam natuursteen vandaan komt. Dit gesteente wordt gebruikt zoals het in de natuur gevonden wordt, in plaats van de bewerkte steensoorten die ook beschikbaar zijn. Al sinds de middeleeuwen wordt in Nederland natuursteen gebruikt in bouwwerken. Deze machtige historie haal je in huis wanneer je voor natuurstenen tegels kiest in je woning. Bovendien is het een heel robuuste steensoort, die tientallen jaren meegaat. Qua duurzaamheid is er dan ook geen gesteente dat beter is dan natuursteen. En natuurlijk kies je voor een oppervlak dat lekker koel aanvoelt. Als je dat eenmaal ervaren hebt, dan wil je nooit meer iets anders. Perfect in combinatie met vloerverwarming en heerlijk in de zomer!

Welk type natuursteen het beste past bij je woning, is afhankelijk van de indeling en jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we daar prima over meedenken. Laat ons dus vooral weten waar je zelf aan zit te denken, dan kunnen wij je voorbeelden laten zien die je overtuigen of juist op andere gedachten brengen. Het gaat immers allemaal om jouw smaak en om de manier waarop jij je huis wilt inrichten. Als experts op het gebied van natuursteen kun je ons alles vragen. Wij geven je antwoord op al je vragen.

 

Meer weten over natuursteen?

Voor meer informatie over ons natuursteenassortiment en het plaatsen van de tegels kun je bellen met 0314-38 33 02 of stuur een mailtje via ons contactformulier. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze natuursteenshowroom in Laag-Keppel.