al ruim 25 jaar
€ 0
Kenny&Mason Thames kitchen bridge mixer 2_preview

Kranen

Kranen

kranen

Badkamer- en keukenkranen

De Ryan’s badkamerkranen en keukenkranencollectie omvat een grote collectie wastafelkranen, douchekranen en badkranen en keukenkranen. Bijna alle kranen zijn zowel verkrijgbaar met traditionele kruiskoppen als met hendels. Daarnaast zijn bijna alle kranen voorzien van porseleinen details (dus geen kunststof) en de meeste kranen zijn voorzien van moderne keramische binnenwerken. Kies ook voor de prachtige uitstraling van een antieke kraan of ga juist voor een moderner exemplaar. Je ziet het: bij ons is het allemaal mogelijk.

 

Hieronder vind je alvast een aantal links naar keukenkranen- en badkamerkranenbrochures. Kan je een beetje inspiratie opdoen. Deze kranen zijn allemaal via ons te bestellen. Bekijk de verschillende mogelijkheden op je gemak en bezoek onze showroom als je nog aanvullende informatie kan gebruiken. En ook als je vragen hebt, horen we dat graag.

 

Download hier de brochures van verschillende merken uit ons assortiment:

 

radiatorkranen

Radiatorkranen

Naast douchekranen, keukenkranen en wastafelkranen mogen natuurlijk ook radiatorkranen niet ontbreken in je woning. Met authentieke radiatorkranen geef je je woning net een stukje extra uitstraling mee. We hebben vijf van dit soort kranen voor je geselecteerd met elk hun eigen uitstraling en mogelijkheden. Zit er een radiatorkraan tussen die helemaal past bij de inrichting van je woning?

 

 

Heb je genoeg informatie om een weloverwogen keuze te maken voor de kranen in je huis? Of heb je nog behoefte aan extra uitleg en voorbeelden? Kom dan eens naar onze showroom en we laten je graag alle mogelijkheden zien. Je vindt ons aan de Rijksweg 85 te Laag Keppel.