al ruim 25 jaar
€ 0
Original Style_VFT_Dorchester Black & Dover White with Kingsley border & Black Step Treads_location

Vloertegels

Vloertegels

Eerlijke vloertegels

Wij richten ons bij Ryan's vooral op eerlijke tegels. Die passen het beste bij hoe wij met het vak bezig zijn. De liefde voor tegels zit diep bij ons en dat merk je aan alles. We zijn trots op de producten die we leveren en hoe deze geproduceerd worden. Dat geldt met name voor de authentieke vloertegels die we in ons assortiment hebben. Estriken en cementtegels worden al honderden jaren gemaakt en verwerkt. Net als Victoriaanse vloertegels. Zeg nou zelf: dat is toch een verhaal waar je elke keer aan denkt als je eroverheen loopt?

 

Hoogwaardig en natuurgetrouwe vloertegels

Het is nog geen 20 jaar geleden dat er een simpele vloertegel en matige kopieën van natuursteen gemaakt konden worden. Tegenwoordig is de productie hoogwaardig en onvoorstelbaar natuurgetrouw. Ook hier zijn vele maten mogelijk, hoewel de grotere maten, 60x60 en 90x90 centimeter, in ons land erg populair zijn. Maar misschien wil jij wel een heel andere afmeting of wil je een mozaïek maken van verschillende tegelsoorten. Wat je ook van plan bent met je vloer, wij helpen je graag verder. Ons uitgangspunt is hetzelfde als dat van jou: een eindresultaat waar je tientallen jaren vol trots van kunt genieten. Pas als jij tevreden bent, zijn wij het ook!

 

Ontdek de mogelijkheden

 

Tijdloos en sfeervol: ervaar het in onze showroom!

Ryan’s is gespecialiseerd in de authentieke, tijdloze, sfeervolle materialen die een vloer karakter meegeven. Uiteraard hebben we een uitgebreide showroom, waar je al onze vloertegels zelf kunt komen bekijken en voelen. Dat geeft ons gelijk de kans om je vragen te beantwoorden. Want we weten dat je die hebt, dus we horen ze graag van je. Je profiteert daarbij van onze jarenlange ervaring in het tegelvak. Doordat we zo'n beetje alles al eens hebben meegemaakt, kunnen we jou het beste helpen. We zien je vast snel in onze showroom in Laag-Keppel!

 

Ontdek de mogelijkheden

Ryan's adviseert COBA tegellijm en Voegmateriaal

Ryan's adviseert COBA tegellijm en Voegmateriaal

Tegellijm en voegmateriaal uit Nederland www.coba.nl