al ruim 25 jaar
€ 0
Revoir Paris belle air

Patroontegels / Keramische cementtegels

voorbeeld patroontegels

Het beste van twee werelden

Met keramische cementtegels of verglaasde patroontegels (geef het beestje maar een naam) heb je het beste van twee werelden. Tenminste, dat vinden veel van onze tevreden klanten. De patroontegels zijn gebaseerd op de patronen van de echte authentieke cementtegels, maar bij de keramische variant is het oppervlak helemaal dicht en dus niet poreus. Lekker makkelijk en dat zal je vast en zeker aanspreken. Kom zelf het verschil bekijken in onze showroom en overtuig jezelf!


Praktisch formaat

Het formaat is lekker praktisch: 20x20cm, maar de dikte is slechts 0.9cm. Dat scheelt behoorlijk in vergelijking met de cementvariant van maar liefst 16mm. De beperkte dikte kan een absoluut voordeel zijn, afhankelijk van je woonwensen en je persoonlijke smaak. Het laatste voordeel is de prijs. Ook niet onbelangrijk, toch? Wij hebben al patroontegels vanaf € 49,95p/m². Daardoor weet je zeker dat je voor een goede prijs/kwaliteitverhouding kiest, welke tegel je ook kiest uit ons uitgebreide assortiment. Bekijk de vele mogelijkheden die er zijn en laat je inspireren door de vele voorbeelden die we je kunnen laten zien.

 

Brochure Revoir Paris

 

Zien is geloven

Ook voor deze tegels nodigen we je van harte uit in onze showroom in Laag-Keppel. Zien is echt geloven in dit geval. Zodra je ziet hoe verglaasd eruitziet, weet je meteen of je verliefd kunt worden op deze toevoeging aan je interieur. Bovendien nemen we alle tijd om je te adviseren over de ideale tegel voor jouw unieke situatie. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en hoe je jouw interieur graag wilt invullen. Op basis daarvan komen we met een advies dat helemaal voor jou op maat is gemaakt.

 

Tot snel in onze showroom!

mooi patroonfraaie patroontegels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

patroonvloerclose-up patroon