al ruim 25 jaar
€ 0
IMG_3695 _MG_006 WLS_0410_WytskeHartog_SVH_76

_MG_0076Castle Stones

Wil je wonen in een sfeer die geïnspireerd is door de Renaissance? Of wil je een monumentale uitstraling voor je woning? Dat kan met de exclusieve, handgemaakte stenen die we voor je hebben. Ze heten niet voor niets Castle Stones: de typische oude kasteelstenen worden vandaag de dag op een innovatieve wijze geproduceerd. Dankzij deze Castle Stones beleef je dus de oude sferen elke dag opnieuw. Ook als je niet in een kasteel woont, kun je hiermee een schitterende vloer maken. Je kunt er alle kanten mee op, dus kom vooral eens kijken in onze showroom wat de mogelijkheden zijn. Voor je het weet, ben je helemaal verliefd geworden op deze authentieke tegelvloer!

 

Rustieke charme

 

Castle Stones zijn werkelijk uniek. Elke steen is een handgemaakte replica van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. De uit innovatieve materialen en gemalen marmer geperste tegels zijn door en door gekleurd en hebben een authentieke structuur die overeenkomt met de rustieke charme van toen. Ze zijn dus het bewijs dat je met een tegelvloer heel wat kunt bereiken als het gaat om sfeer en karakter. Castle Stones doen iets met je huis. Je verwacht er iets van en houdt van de verhalen die erbij horen. Dat wil jij toch ook?

 

Ervaar het zelf in onze showroom

 

Er is maar één manier waarop je kunt beoordelen of deze vloersoort geschikt is voor jou: door het zelf te ervaren. Gelukkig heeft Ryan's een mooie showroom, waar je allerlei verschillende tegeltypen in kunt vinden. Dus ook Castle Stones. Als je nog vragen hebt over de manier waarop deze vloertegels gelegd moeten worden of over het onderhoud, staan wij voor je klaar. Laat het ons gerust weten, want onze ervaring en expertise mag je ten volste benutten. We zien je snel in onze showroom in Laag-Keppel!

 

Brochure CastleStones

 

voorbeeld castle stones kasteelvloer castle stones

woonkamer