al ruim 25 jaar
€ 0
Original Style_VFT_Blenheim Grey, Buff, Brown, White, Green, Livingstone & Telford border_location_

Victorian Floor Tiles

Victorian Floor Tiles

Victoriaanse vloertegels

Victoriaanse tegels

Original Style & Winckelmans

 

De Engelse Victoriaanse mozaïekvloeren van Original Style zijn erg stijlvol. Dat geldt natuurlijk ook voor de Franse Winckelmans patroonvloeren. Deze prachtige patroonvloeren zijn een ware kunst. Zeker in de authentieke woningen uit de jaren '30, oude herenhuizen en natuurlijk in grachtenpanden komen deze patroontegels perfect tot hun recht. Zie je jezelf al lopen op zo'n prachtige vloer? Wij helpen je graag aan deze mooie tegels!

Tegelvloeren in patronen

Hou je van historie en van vloertegels met een verhaal? Dan zijn deze varianten echt perfect voor jou. De patronen van Victoriaanse tegels zijn namelijk gereproduceerd uit patroonboeken van de negentiende eeuw. Daardoor zijn deze vloertegels niet alleen ideaal voor de restauratie van oudere gebouwen, maar voegen ze ook klasse en elegantie toe aan nieuwe woningen. De sfeer die je kunt creëren met een dergelijke mozaïekvloer is ongeëvenaard!

 

 

Variant: Odyssey

 

Odyssey is een beetje lastig in een hokje te drukken. Het is een patroonvloer die lijkt op cementtegels, maar met hetzelfde productieprocedé als de gedecoreerde Original Style patroonvloeren. Kom eens kijken in onze showroom in Laag-Keppel of dit iets voor je is. Dan zie je ook meteen de andere varianten die we voor je beschikbaar hebben. Vraag ons ook gerust wat je wilt, want wij helpen je graag verder. Met onze ervaring kun je heel wat antwoorden krijgen en bovendien brainstormen we graag samen met jou over de invulling van je Victoriaanse tegelvloer.


Vrijwel onbeperkt keuze

De Engelse Original Style patroonvloeren zijn beschikbaar in 12 kleuren en 18 vormen. Wat een keuze, nietwaar? Op die manier ben je in staat een vrijwel onbeperkt aantal aantrekkelijke en met name persoonlijke ontwerpen te maken. De Victoriaanse vloertegels zijn geschikt voor buitengebruik en zijn bestand tegen vorst bij een juist aangebrachte ondervloer die af kan wateren. Hoe dat precies werkt, daar vertellen we je graag alles over. Profiteer van onze kennis en laat je inspireren in onze showroom!