al ruim 25 jaar
€ 0
OLD LILLY MET SARA LINE 8483 (7)

Cement-Patroon-Tegels

cementtegels

Op deze pagina zie je een greep uit onze collectie cementtegels, voluit: Cementpatroontegels. Dat is de officiële benaming voor o.a. Portugese tegels, Marokkaanse tegels, Antieke patroontegels en Spaanse patroon tegels. Misschien is het dan juist leuk te weten dat zeker 95% van alle cementpatroontegels wordt gemaakt in Vietnam. Dit type tegel is duurzaam, 100% handgemaakt en vervaardigd van alleen de allerbeste natuurlijke materialen. Cementtegels worden overal toegepast en hebben mooie natuurlijke kleuren en een klassieke uitstraling. Omdat ze nog steeds volgens het oude procedé gegoten, geperst en gedroogd worden, krijg je dat typische en herkenbare eindresultaat. Je loopt er niet alleen met plezier overheen, maar kijkt ook regelmatig nog eens vol trots naar je vloer. Precies zoals jij jouw cementtegel patronen wilt zien!

 

Van uitzoeken tot het leggen van cementtegels

De eerste belangrijke stap wanneer je een cementtegelvloer wilt, is de juiste tegel (of combinatie) uitzoeken die het beste bij jouw smaak en interieur past. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want wij helpen je daar graag bij. Laat ons weten waarnaar je op zoek bent en wij laten je zien wat er allemaal mogelijk is. Zodra je de inspirererende voorbeelden in onze showroom ziet, komen de ideeën vanzelf bij je op. Voor je het weet, heb je een complete vloer gevonden voor bij je thuis. Heb je nog vragen over de manier waarop je cementtegels moet leggen? Dan krijg je van ons een duidelijk antwoord.

 

Bezoek onze showroom en ervaar het zelf!

Voor alle cementpatroontegels geldt dat je ze eerst met eigen ogen wilt zien voordat je een keuze maakt. Dat begrijpen wij maar al te goed. In onze showroom in Laag-Keppel hebben we daarom een uitgebreid assortiment cementtegels voor je. Profiteer van onze ervaring en expertise, want we hebben alleen de beste varianten voor je verzameld. Je kunt er dus op vertrouwen dat je altijd kiest voor hoogstaande kwaliteit, duurzaamheid en natuurlijk een prachtig uiterlijk. Elke cementtegel uit onze collectie heeft karakter. Nu moeten we alleen nog uitvinden of het past bij jouw karakter. Tot gauw in onze showroom!

 

Marokaanse zelliges