al ruim 25 jaar
€ 0
Tiles_Bigstar_0
PIP tegels

PIP Tegels

 

We zijn blij en trots om in samenwerking met PIP Studio de PIP Tegelcollectie te mogen presenteren bij Ryan's. Het is een overzichtelijk assortiment bestaande uit de Lace serie (antiek kantwerk in een verrassende leg-methode) Poppy en Big Star (typisch het sfeervolle kleurrijke PIP-sfeertje). De drie verschillende sferen en uitvoeringen zijn karakteristiek voor het merk. De zo kenmerkende PIP Studio designuitstraling komt overal volledig tot zijn recht.

 

Past PIP bij jou?

 

Voor elke tegelsoort is het de vraag of de uitstraling past bij je eigen smaak, stijl en interieur. Daarom vraag je jezelf nu al af of de PIP tegels eigenlijk wel bij jou passen. Terwijl je de foto's op deze pagina bekijkt, krijg je daar al een goede indruk van. Als je van speels, stijlvol en modern houdt, dan is PIP perfect geschikt voor jou. Maar je weet het natuurlijk pas zeker als je de tegelvloer met eigen ogen hebt gezien. Daarom hebben we in onze showroom verschillende voorbeelden voor je verzameld. Kom eens langs en ervaar zelf of jouw nieuwe vloer gelegd gaat worden met PIP tegels!

pip vloer pip slaapkamervloer voorbeeld pip tegels

Relatief korte levertijd

 

Een groot voordeel van deze tegels is dat je ze al snel in huis kunt hebben. Bovenstaande PIP collection cementtegels maken deel uit van de zogenoemde standaard collectie en kent daardoor een relatief korte levertijd. De prijs van deze stijlvolle PIP tegels is € 114,95 p/m². De hoeken gaan per 5 stuks en kosten € 5,85 per stuk. Kortom: voor een scherpe prijs heb je binnenkort de mooiste vloer!

Omdat je natuurlijk nog vragen hebt over de manier van leggen en het onderhoud van PIP tegels, staan wij voor je klaar om deze te beantwoorden. Neem gewoon contact met ons op of kom eens kijken in onze showroom in Laag-Keppel. Het kan niet missen of we hebben precies de vloertegels waar jij naar op zoek bent. Profiteer van onze kennis en ervaring en laat je inspireren door de vele voorbeelden in onze showroom!

Studio PIP brochure

Studio PIP brochure

tegelinspiratie PIP vloertegels