al ruim 25 jaar
€ 0
Original-Style_Artworks_Mackintosh-with-Palm-Green-GPG9002-bathroom

Typisch Engels

typisch Engelse wandtegels uit de Original Style Art-works collectie bij Ryan's uit Laag-Keppel

Wandtegels Typisch Engels

 

Original Style wandtegels, Marlborough wandtegels en Winchester wandtegels zijn bij Ryan's ruim vertegenwoordigd. Van Engels klassiek tot artdeco en van tijdloos modern tot art nouveau. Er zijn namelijk heel veel typisch Engelse wandtegels. Heb je al een beeld gevormd van de manier waarop deze tegels passen in jouw interieur? Zo ja, dan helpen we je om de ideale variant te vinden. Zo niet, dan lukt het ons ook ongetwijfeld om de wandtegels te vinden die perfect passen bij jouw smaak, budget en woning!

 

Onze belofte: het beste advies voor jouw situatie

 

De Engelsen hebben een typische eigen stijl ontwikkeld. Niet alleen als het om wandtegels gaat, maar op heel veel gebieden. Van mode tot muziek en van tv-series tot servies. Nee, we hebben geen tegels die geïnspireerd zijn door Monty Python of Bloc Party. Zo eenvoudig is het nu ook weer niet om de typisch Engelse stijl te definiëren. Omdat er nu eenmaal heel veel mogelijk is. Daarom willen we graag van jou horen wat jouw wensen zijn. En hoe de indeling van je woning eruitziet. Daar kunnen we iets mee. Aan de hand van jouw input komen we met het beste advies voor jou situatie. Dat beloven we je.
 

Hoe Engels wil je het hebben?

 

"Typisch Engels" komt naar je toe deze zomer. Klik hier voor een leuk filmpje over een specifieke soort wandtegels en hoe ze op een typisch Engelse manier door het land gaan. Best een goed idee trouwens, je collectie op locatie laten zien bij klanten. Hmmm, maar dan moeten we wel een busrijbewijs halen. En dan kunnen we niet meer onder de spoortunnel door. Ach laat ook maar, wij houden het gewoon bij een vaste showroom...