al ruim 25 jaar
€ 0
Original Style_Mosaics_EW-BASMOS Basu

Mozaïek & Glas

tegelmoza´ek

Wandtegels Mozaïek & Glas

 

Tegelmozaïek biedt je de vrijheid die je zoekt. Je maakt er echt je eigen wand mee. Vooral in de badkamer, het toilet en de keuken zien we veel mozaïek verschijnen. Wat ons natuurlijk goed bevalt, want we zijn dol op deze creatieve tegelsoort. Zeg nou zelf: met welke andere tegel heb je de mogelijkheid om leuke accenten aan te brengen tussen wand en vloertegels? Juist, daarin is (glas)mozaïek echt wel uniek! Je kunt er vlakverdelingen mee maken, je kunt de randen van de wand ermee afwerken of mozaïek in combinatie met stucwerk inzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ga je gang!

 

Allerlei materialen

 

Mozaïek is er in vele soorten en maten, maar ook in materialen. Zo kun je kiezen uit marmer, glasmozaïek, keramiek en metaal of combinaties van die materialen. Dat levert je nog meer vrijheid op als het gaat om het invullen van je interieur. Misschien wil je wel graag een bepaalde vorm of een figuur of tekst maken. Laat je creativiteit maar goed stromen en test je mozaïekskills tot het uiterste. Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden, je te inspireren en te helpen om je ideale wandtegels uit te zoeken. Weet je al welke vraag je ons wilt stellen? Het mag een hele lijst zijn, wij kunnen het aan. En we stellen op onze beurt ook weer vragne om er precies achter te komen wat bij jou past.

 

Ervaar het zelf!

 

Onze uitgebreide showroom in Laag-Keppel is een heerlijke plek als je tegelinspiratie zoekt. We hebben er meer dan genoeg voorbeelden van allerlei tegels liggen voor je. Dus als je aan de slag wilt gaan met mozaïek, maar je weet nog niet zeker hoe je dat precies wilt doen, dan is een bezoekje aan onze showroom een logische eerste stap. Profiteer van onze jarenlange ervaring. Wij vertellen je graag alles over de geheimen van het tegelvak. Graag tot ziens bij Ryan's!