al ruim 25 jaar
€ 0
webshop Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

P323, Slijtvaste zijdeglans

P323, Slijtvaste zijdeglans
  • P323, Slijtvaste zijdeglans
Zijdeglans voor natuursteen en onverglaasde tegels

HMK P23 Slijtvaste zijdeglans is een glans- en onderhoudsmiddel. Geschikt voor ruwe, matte, en doffe vloeren van natuursteen en keramiek zoals betonsteen, asfalttegels, tegels en plavuizen. Zonder uitwrijven krijgt de vloer een mooie zijdeglans en wordt eenvoudiger in onderhoud. De beschermlaag werkt water- en vuil afstotend.

 

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: nee

 

Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Op een schone, droge en vlekvrije vloer aanbrengen

 

Verbruik

Afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak ca. 15 tot 30 m² per liter (puur). Indien toegepast als dweilwas voor onderhoud van uw vloer: ca. 100 à 200 ml HMK P23 Slijtvaste zijdeglans per 10 liter water, verbruik ca. 150-250 m²/liter.

 

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of losse tegel om het effect, de hoeveelheid en de werktijd te bepalen

 

Werkwijze

Schakel de vloerverwarming uit. Laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen tot max. restvochtgehalte van ca. 2-4% HMK P23 Slijtvaste zijdeglans schudden voor gebruik. Verdun het product bij de eerste behandeling 1:10 met helder water. Breng HMK P23 Slijtvaste zijdeglans dun en gelijkmatig aan met een niet pluizende lap, spons of platte vloerzwabber. Breng HMK P23 Slijtvaste zijdeglans bij sterkzuigende vloeren geconcentreerder aan.

 

Achteraf

Indien bovenstaande was bedoeld als onderhoud kunt u de vloer na drogen direct weer in gebruik nemen. Droogtijd afhankelijk van de luchtvochtigheid en luchtcirculatie 50 tot 60 minuten

 

Veiligheid

Niet vlambaar. Niet gevaarlijk. Buiten bereik van kinderen houden.

 

Opslag

Indien koel en donker opgeslagen, dan is HMK P23 Slijtvaste zijdeglans is meerdere jaren houdbaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen. 

€ 26,00