al ruim 25 jaar
€ 0
webshop Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

R154, Lösefix -wateroplosbaar-

R154, Lösefix -wateroplosbaar-
  • R154, Lösefix -wateroplosbaar-
Een speciaalreiniger voor het verwijderen van impregneringen, lijm, oude waslagen.

HMK R54 Lõsefix is uitstekend geschikt voor het oplossen en verwijderen van steenonderhouds- en wasfluaatfilms (ook oude en uitgeharde) verzegelingen, enige verfsoorten, teer, asfalt, bitumen, lijmresten en vet- en op oliebasis vervuilingen op grote oppervlakken. HMK R54 lost deze stoffen op en maakt ze los van de ondergrond, waardoor ze geen hechting meer kunnen krijgen met de ondergrond. De opgeloste deeltjes worden door de HMK R54 ingekapseld en in het water geemulgeerd gehouden.

 

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja

 

Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Werk op een droog oppervlak.

 

Verbruik

De benodigde hoeveelheid HMK R54 is afhankelijk van het zuigvermogen van het oppervlak en de mate van de vervuiling. Algemeen kan het volgende aangehouden worden 1 liter HMK R54 op 5 tot 10m².

 

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect en de werktijd te bepalen

 

Werkwijze

Indien er vloerverwarming toegepast is, moet deze bij de behandeling absoluut uitgeschakeld zijn, de vloer moet zgn. natuursteenkoud zijn. HMK R54 in voldoende hoeveelheid onverdund op het droge oppervlak aanbrengen na ca. 10 minuten met een borstel (geen nylon) doorborstelen en het geheel goed met ruim helder water afwassen, dit water vermengen met wat HMK R55 Grondreiniger -zuurvrij-. Als de vervuiling niet geheel is verdwenen de behandeling herhalen. Pas op bij gelakte oppervlakken, rubber, nylon, kunststof deze kunnen worden aangetast. Verwerk HMK R54 niet onder de 5C of boven de 20C. Gebruik HMK R54 niet bij direct zonlicht. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een waterzuiger adviseren wij HMK Z102 Ontschuimer in de waterzuiger te doen (deze vermindert de schuimvorming).

 

Achteraf

Indien bovenstaande was bedoeld om te reinigen en vervolgens de vloer te gaan beschermen, laat dan de vloer minimaal 24 uur drogen.

 

Veiligheid

Bij de verwerking van HMK R54 moeten de ruimtes goed geventileerd worden of een adembescherming filter dragen. Levensmiddelen verwijderen geur overname mogelijk. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Opslag

Bewaar HMK R54 koel, donker en gesloten. Buiten bereik van kinderen.

 

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen.

€ 30,00