al ruim 25 jaar
€ 0
webshop Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

S234, Vlekstop -Top Effect-

S234, Vlekstop -Top Effect-
  • S234, Vlekstop -Top Effect-
Vlekstop olie, vet, vuil en waterafstotend.

HMK S34n is een gebruiksklaar impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Door de impregnering wordt binnendringen van water, vet, vuil, olie en verf voorkomen bij alle natuursteen bewerkingen (zacht en hardgesteente) en kunststeen, niet geglazuurde tegels, baksteen en klinkers binnen en buitenshuis. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

 

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: ja

 

Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. Werk op een schoon, droog en vlekvrij oppervlak

 

Verbruik

Afhankelijk van het zuigvermogen van de ondergrond ca. 4-20m² per liter.

 

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats of een losse tegel om het effect de hoeveelheid en de werktijd te bepalen.

 

Werkwijze

Schakel de vloerverwarming uit laat de ondergrond afkoelen tot zijn natuurlijke temperatuur, maak hem grondig schoon en laat hem drogen (max restvochtgehalte 2-4%). Breng HMK S34n met een zachte kwast of een roller met korte haren in ruime hoeveelheid, maar gelijkmatig op de zuigende ondergrond aan. Behandel sterk zuigende oppervlakken na ca. 24 uur opnieuw. Bij zwakzuigende oppervlakken HMK S34n verdunnen met verfverdunner ca. 1:10. Verwijder overtollig HMK S34n voor het indrogen volledig met wisser, doeken of tissuepapier. Buiten en bij gevels kan HMK 34n ook op het te behandelen materiaal worden gespoten (airless). Indien er nog teveel aan impregneer aanwezig binnen 12 uur verwijderen met terpentine, na 12 uur met HMK R54 Lösefix -wateroplosbaar- verwijderen.

 

Achteraf

Droogtijd is afhankelijk van temperatuur en de luchtcirculatie ca. 4-6 uur. Gedurende deze tijd het oppervlak niet betreden. Oppervlakken van o.a. rubber en kunststoffen, gelakte materialen en oppervlakken die niet bestand zijn tegen oplosmiddelen niet met dit product behandelen of besmetten. De werking van het product ontwikkelt zich in 48 uur.

 

Veiligheid

Bij het verwerken van HMK S34n moeten de ruimtes goed geventileerd worden of een ademmasker met filter dragen. Levensmiddelen verwijderen vanwege geur overname. De achterblijvende vaste stof is niet schadelijk. Buiten bereik van kinderen houden.

€ 58,00