al ruim 25 jaar
€ 0
webshop Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

Reiniging, impregneer en onderhoud van Eldee, SealGuard, HMK

P301, drie in een

P301, drie in een
  • P301, drie in een
Onderhoudsmiddel voor werkbladen, aanrechtbladen en tafelbladen. 500ml.

P 1, drie in een is een effectief en gebruiksklaar product dat speciaal bedoeld is voor het dagelijks onderhoud van keukenwerkbladen, tafels, toonbanken, wastafels, vensterbanken en andere bladen of planken van natuursteen en kunststeen. Het product verwijdert licht vuil en vet probleemloos. De speciale beschermende componenten zijn een goede aanvulling op de werking van de HMK-impregneringsproducten (bijv. HMK S 32 W Vlekkenbescherming -zonder oplosmiddelen- of HMK S 34 Vlekstop -olie- en waterafstotend. De reinigende bestanddelen zijn goed op elkaar afgestemd, voor het behoud van het natuurlijke uiterlijk van het oppervlak en hebben bovendien een prettige, frisse geur. De kleur en structuur van het oppervlak worden nauwelijks beïnvloed.

 

Binnenshuis te gebruiken: ja

Buitenshuis te gebruiken: nee

 

Vooraf

Lees het etiket voor gebruik van het product goed door. De bladen vooraf impregneren.

 

Verbruik

Algemeen kan het volgende worden aangehouden 20 tot 30 m² per sprayfles

 

Testen

Test het product voordat u begint op bijvoorbeeld een onopvallende plaats om het effect en werktijd te bepalen.

 

Werkwijze

Goed schudden voor gebruik. Spray HMK P1 RSP drie in een gelijkmatig op het droge oppervlak, laat het kort inwerken en veeg het af met een zachte niet pluizende doek. Niet gebruiken in vol zonlicht, niet sproeien op hete voorwerpen. Na gebruik de sproeikop naspoelen met helder water.

 

Achteraf

Wrijf het oppervlak even na met een droge doek.

 

Veiligheid

HMK P1 RSP drie in een bevat geen gevaarlijke stoffen. Buiten bereik van kinderen houden. Gebruik het product niet bij direct invallend zonlicht. Spuit het materiaal niet op hete voorwerpen.

 

Opslag

Bewaar HMK P1 RSP drie in een op een koele donkere plaats. HMK P1 kan een jaar bewaard worden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Niet mengen met andere reinigingsmiddelen, impregneringen, verzegelingen of onderhoudsmiddelen. 

€ 19,95