al ruim 25 jaar
€ 0
C_184198_0 Opbouw BakeliteŽ, zwart

Opbouw BakeliteŽ, zwart

100922 Verdeeldoos

100922 Verdeeldoos
  • 100922 Verdeeldoos
  • 100922 Verdeeldoos
  • 100922 Verdeeldoos
  • 100922 Verdeeldoos
  • 100922 Verdeeldoos
zwart bakeliet.
Gelukkig hebben we de tool kunnen vinden voor dit model, dat zeker meer dan 60 jaar oud is.
Na restauratie en de bijbehorende VDE-test sluit deze aansluitdoos een gat in ons opbouwprogramma en maakt het programma in de mooiste en tegelijk meest functionele vorm compleet.
Zwarte bakelieten behuizing met zes uitbreekbare ingangen met rubberen afdichtingen voor verschillende installatiemogelijkheden.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Ryan’s is importeur en daarom versturen wij direct vanuit het depot. Jou bestelling wordt daarom enkel compleet en tegen de laagst mogelijke prijs verstuurd. Op de snelste en meest efficiënte manier dus en daardoor kunnen we jou ook groothandelsprijzen berekenen.

Ons schakelmateriaal is vanzelfsprekend te bestellen door bedrijven, architecten en installateurs. U bent van harte welkom bij Ryan’s maar het is juist voor patriculieren bedoelt. Een mazzeltje voor onze Ryan’s klant.

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 34,75