al ruim 25 jaar
€ 0
CC-115 Porselein, wit

Porselein, wit

100977, Tuimelknop van lichtgevend porselein

100977, Tuimelknop van lichtgevend porselein
  • 100977, Tuimelknop van lichtgevend porselein
  • 100977, Tuimelknop van lichtgevend porselein
Technische informatie
- 10 A, AC 250 V
- Centraal inzetstuk van porselein en wip van duroplast
- zonder symbool
- ě 7,0 cm
- Beschermingsklasse: IP20


Vroeger werden lichtschakelaars die in het donker te vinden waren ontworpen met een ingebouwde gloeilamp . Wij bieden een alternatief dat onafhankelijk is van de stroomvoorziening. Dit kan met behulp van lichtgevende pigmenten die vrij zijn van radioactieve stoffen, lood-, cadmium- en chroompigmenten. De pigmenten die in onze componenten zijn ge´ntegreerd, worden bij blootstelling aan licht opgeladen met energie en gloeien in het donker. Dit puur fysieke proces zorgt voor een langdurig gebruik zonder enige tekenen van slijtage.

Tot nu toe werden lichtschakelaars ontworpen met een ingebouwde gloed lamp. THPG biedt een alternatief onafhankelijk van de stroomvoorziening via fotoluminescente pigmenten die geen radioactieve stoffen, lood, cadmium en chroom bevat. De ingebouwde componenten resulteren in lichtenergie en glow in the dark. Dit puur fysisch proces zorgt voor een lange levensduur zonder slijtage.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Let op:

Deze drukknopschakelaar functioneert niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van een separate aansturing vanuit de meterkast. 

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 54,00