al ruim 25 jaar
€ 0
afdekramen duroplast Duroplast, wit

Duroplast, wit

100984 Drukknopschakelaar, sleutel + GITD

100984 Drukknopschakelaar, sleutel + GITD
  • 100984 Drukknopschakelaar, sleutel + GITD
  • 100984 Drukknopschakelaar, sleutel + GITD
  • 100984 Drukknopschakelaar, sleutel + GITD
Drukknopschakelaar Sleutelsymbool. Wit bakeliet (Duroplast) + Glow in the dark.

Tot nu toe werden lichtschakelaars ontworpen met een ingebouwde gloed lamp. THPG biedt een alternatief onafhankelijk van de stroomvoorziening via fotoluminescente pigmenten die geen radioactieve stoffen, lood, cadmium en chroom bevat. De ingebouwde componenten resulteren in lichtenergie en glow in the dark. Dit puur fysisch proces zorgt voor een lange levensduur zonder slijtage.

Schakelmateriaal Duroplast inbouw | Ryan's

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Ryan’s is importeur en daarom versturen wij direct vanuit het depot. Jou bestelling wordt daarom enkel compleet en tegen de laagst mogelijke prijs verstuurd. Op de snelste en meest efficiënte manier dus en daardoor kunnen we jou ook groothandelsprijzen berekenen.

Ons schakelmateriaal is vanzelfsprekend te bestellen door bedrijven, architecten en installateurs. U bent van harte welkom bij Ryan’s maar het is juist voor patriculieren bedoelt. Een mazzeltje voor onze Ryan’s klant.

 

Let op:

Deze drukknopschakelaar functioneert niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van een separate relais aansturing vanuit de meterkast. 

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 49,00