al ruim 25 jaar
€ 0

173068 Wandcontactdoos +

173068 Wandcontactdoos +
  • 173068 Wandcontactdoos +
  • 173068 Wandcontactdoos +
  • 173068 Wandcontactdoos +
  • 173068 Wandcontactdoos +
Stopcontact met kinderbeveiliging en randaarding. THPG.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Ryan’s is importeur van het Duitse THPG schakelmateriaal en daarom versturen wij direct vanuit het depot. Jouw bestelling wordt daarom enkel compleet en tegen de laagst mogelijke prijs verstuurd. Op de meest efficiënte manier dus en daardoor kunnen we jou ook onze  groothandelsprijzen  berekenen.

Ons schakelmateriaal is vanzelfsprekend ook te bestellen door bedrijven, architecten en installateurs. U bent van harte welkom bij Ryan’s maar het is juist voor onze patriculie klant bedoelt. Een mazzeltje van   Ryan’s.

Let op : Het binnenwerk van de wandcontactdoos is niet van porselein. Het is gemaakt van wit bakeliet. Wit bakeliet wordt ook wel dupoplast genoemd. Porselein is te kwetsbaar in het gebruik.

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo makkelijk, efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

 

€ 18,50