al ruim 25 jaar
€ 0

186880 Wissel / Hotelschakelaar

186880 Wissel / Hotelschakelaar
  • 186880 Wissel / Hotelschakelaar
  • 186880 Wissel / Hotelschakelaar
  • 186880 Wissel / Hotelschakelaar
  • 186880 Wissel / Hotelschakelaar
Draaischakelaar wissel / hotel. dubbelpolig. THPG Porselein.

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Ryan’s is importeur  van het Duitse THPG schakelmateriaal en daarom versturen wij direct vanuit het depot. Jou bestelling wordt daarom enkel compleet en tegen de laagst mogelijke prijs verstuurd. Op de meest efficiënte manier dus en daardoor kunnen we jou ook onze  groothandelsprijzen  berekenen.

Ons schakelmateriaal is vanzelfsprekend ook te bestellen door bedrijven, architecten en installateurs. U bent van harte welkom bij Ryan’s maar het is juist voor onze patriculie klant bedoelt. Een mazzeltje van   Ryan’s.

 

Voor welke schakelaar moet ik kiezen?

- Je gebuikt een wissel schakelaar als je op twee plaatsen één lamp wilt bedienen.

- Twee wisselschakelaars en 1 kruisschakelaar heb je nodig als je op 3 plaatsen 1 lamp wilt bedienen

- Wil je heel simpel op één plek één lamp bedienen kies je ook voor een wissel schakelaar (die sluit je dan enkelpolig aan)

- Wil je in groepen werken? Je wil bijvoorbeeld twee lampgroepen aansturen met één schakelaar dan kies je voor een serieschakelaar. Door één keer te draaien bedien je de eerste lampgroep. Draai je twee keer gaat de ook de tweede lampgroep aan. Een derde keer draaien zorgt dat de eerste groep weer uitgaat en draai je een vierde keer is het weer donker.

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo makkelijk, efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 52,00