al ruim 25 jaar
€ 0

173077 Licht, drukknopschakelaar

173077 Licht, drukknopschakelaar
  • 173077 Licht, drukknopschakelaar
  • 173077 Licht, drukknopschakelaar
  • 173077 Licht, drukknopschakelaar
  • 173077 Licht, drukknopschakelaar
Drukknopschakelaar Lichtsymbool. THPG. Drukknopje is van wit bakeliet (Duroplast)

De vermelde prijs is inclusief 21% BTW.

 

Ryan’s is importeur en daarom versturen wij direct vanuit het depot. Jou bestelling wordt daarom enkel compleet en tegen de laagst mogelijke prijs verstuurd. Op de snelste en meest efficiënte manier dus en daardoor kunnen we jou ook groothandelsprijzen berekenen.

Ons schakelmateriaal is vanzelfsprekend te bestellen door bedrijven, architecten en installateurs. U bent van harte welkom bij Ryan’s maar het is juist voor patriculieren bedoelt. Een mazzeltje voor onze Ryan’s klant.

 

Let op:

Het binnenwerk van de wandcontactdoos is niet van porselein. Het is gemaakt van wit bakeliet. Wit bakeliet wordt ook wel dupoplast genoemd. Porselein is te kwetsbaar in het gebruik. 

 

Let op:

Deze drukknopschakelaar functioneert niet op zichzelf. Het maakt onderdeel uit van een separate aansturing vanuit de meterkast. 

 

Hoe kan ik bestellen:

Om het zo efficiënt en goedkoop mogelijk te houden hebben we deze webwinkel gebouwd. Overzichtelijk en helder. Je besteld via onze site, betaald via Ideal, ontvangt digitaal een overzichtelijke bevestiging en na gemiddeld vijf werkdagen wordt je bestelling netjes bij je thuis bezorgt. Simpel.

 

Klik hier voor de brochure

€ 47,00